25 / 04 / 2024

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.



Denizli'de dev yatırımlar hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'nde de altyapı atağı başlattı.


Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern standartlarda kanalizasyon hizmeti sağlamak için harekete geçen DESKİ, projesini tamamladığı altyapı yatırımına başladı. Proje kapsamında mahalleye toplam 20 bin metre kanalizasyon hattı döşenecek.


Çalışmanın tamamlanmasının ardından DESKİ, bölgedeki içme suyu hatlarının yenilenmesi için de harekete geçecek.


İçme suyu hatlarının bölgenin ihtiyaçlarını karşılamadığını belirleyen DESKİ, Emirhisar sakinlerinin daha nitelikli su kullanabilmesi için bölgeye 10 bin metre içme suyu hattı döşeyecek.


Atık su ve içme suyu hattı


​Çivril'de altyapı atağı başlattıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Atık su hattı olmayan ve içme suyu hatları günümüz şartlarını karşılamayan bölgeye ilk olarak modern bir kanalizasyon ağı döşüyoruz. Ardından içme suyu hatlarını yenileyerek hemşehrilerimize hak ettikleri altyapı hizmetini sunacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön