29 / 03 / 2024

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. 

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tepecik Meydanı'ndan imar müjdesi veren Uysal, "Tepecik'teki imar sorununu çözdük. Önünde hiçbir engel kalmadı" diye konuştu. 

Mevlüt Uysal daha sonrasında Cuma Namazı'nı kılmak için Tepecik Saray Camii'ne geçti. Namaz çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Mevlüt Uysal Tepecik Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Başkan Uysal'a AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Büyükçekmece İlçe Belediye Başkanı Murat Çelik'te katıldı.

Mevlüt Uysal dan Tepecik e imar müjdesi!

1 NİSAN'DAN SONRA İMARIN ÖNÜ AÇIK

Bu zamana kadar Tepecik'in en önemli sorunlarından birinin imar sorunu olduğunu ve İSKİ Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının tamamlanıp hizmete alınmasının ardından Tepecik'te imarın önünün açıldığını söyleyen Uysal, "Ama Büyükçekmece Belediyesi burada yapılması gerekenleri yapmadı. Bunun sebebi sorulduğunda da, 'Büyükşehir Belediyesi yaptırmadı' diyor. Oysa kendileri çalışsaydı birçok şeyi yapabilirdi" açıklamasında bulundu.

Başkan Uysal, konuşmasına şu şekilde devam etti: "AK Parti Grup Başkan Vekilimiz ve bölge milletvekilimiz Mehmet Muş'un takip etmesiyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda imzalanması gereken dosyalar geçen hafta itibariyle tamamlandı. 1 Nisan'dan sonra imarın önü artık açık. Binlik ve 5 binlik bütün planları yapacağız. Önümüzdeki süreçte buranın imar planlarını inşallah yapacağız."

ÜZÜLDÜĞÜMÜZ BİR ŞEY YAPMAYAN DEĞİL YAPMAYANLARA OMUZ VERENLER

Tüm engellemelere rağmen Tepecik'i köy olmaktan kurtarıp şehir haline getireceklerini söyleyen Uysal, "Şu Tepecik'te bir şey yapmayanı önümüzdeki dönemde de yaptırtmamak için uğraşanlara müsaade etmeyin. Mesele yaptırtmamak değil, mesele bir şey yapmak. İnşallah hep beraber yapacağız. 10 senedir bir şey yapmayanlar şuanda kalkıp bir şey yapılır da burası elimizden gider diye korkuyor. Ama inşallah burada zaten duramayacaklar. 1 Nisan'dan itibaren güle güle. Üzüldüğümüz tabi yapmayanlar değil de yapmayanlara omuz verenler" dedi.


Geri Dön