29 / 03 / 2024

Mevlüt Uysal'dan Gaziosmanpaşa'ya yatırım sözü!

Mevlüt Uysal'dan Gaziosmanpaşa'ya yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.



 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa'daki yatırımlarını istişare etmek üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti. Yapılan toplantıda Başkan Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Uysal’ı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları karşıladı.

 

Karşılamanın ardından İBB Başkanı Uysal, Başkan Usta, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının katıldığı bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa'ya kazandırdığı çalışmalar değerlendirilip bu çalışmaların hızlı ve daha verimli hale gelmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Hasan Tahsin Usta, ilçede hayata geçirilen projelerle birlikte planlanan çalışmalar hakkında da Başkan Uysal’ı bilgilendirdi. Düzenlenen istişare toplantısında Uysal, Gaziosmanpaşa’ya gerçekleştirilecek yeni yatırımlar için de söz verdi.

 

Toplantı sonunda açıklama yapan İBB Başkanı Uysal: “Gaziosmanpaşa ilçemizde güzel şeyler yapılıyor. Birçok etapta başlayan bir kentsel dönüşüm çalışması başladı ve bu çalışmalar devam ediyor. Burada yapılan kentsel dönüşüm İstanbul´un diğer ilçelerinde de model olacak, örnek olacak. Spor Kompleksi ve hizmet binası projeleri var. Ben Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerle Gaziosmanpaşa iyi işlere imza atacak” diye konuştu.

 

Gerçekelştirilen toplantının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İBB Başkanı Mevlüt Uysal´a hediye takdim etti. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 


Geri Dön