25 / 04 / 2024

denizli eskihisar toki başvuru

denizli eskihisar toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 11 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Denizli Eskihisar TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

73 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Denizli Eskihisar'da başvuru dönemi yarın başlıyor...

Denizli Eskihisar TOKİ'de başvurular yarın sona eriyor!

97 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi başvuru dönemi yarın sona eriyor...

TOKİ Denizli Eskihisar'da başvurular başladı!

TOKİ tarafından Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi'nde satışa çıkarılan 97 adet konut için başvuru dönemi 2 Nisan'da başladı...

TOKİ Denizli Eskihisar Alt Gelir Grubu başvuru dönemi başladı!

TOKİ Denizli Eskihisar Alt Gelir Grubu kapsamında satışa çıkarılan 141 adet konut için başvuru dönemi 2 Nisan'da başladı...

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020!

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 haberimizde yer alıyor. Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 ve TOKİ Denizli Bozkurt detayları...

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Denizli Merkezefendi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 733 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden 13 bin 858 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Denizli Baklan TOKİ başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan orta gelir grubu projesi için başvurular 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Denizli 2019 TOKİ projesi detayları!

Denizli 2019 TOKİ projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Honaz TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Denizli Honaz TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Denizli Babadağ TOKİ 189 konut ihalesi yarın!

Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi!

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 187 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Denizli Serinhisar TOKİ 2019 detayları!

Denizli Serinhisar TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 148 adet konut ve 8 adet dükkan bulunuyor.

Denizli Serinhisar TOKİ 2019 projesi!

Denizli Serinhisar TOKİ 2019 projesi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 148 adet konut bulunuyor.

Denizli Merkezefendi TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi alt gelir grubu projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

denizli eskihisar toki başvuru Haberi

denizli eskihisar toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 11 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.



Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Denizli Delikliçınar Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 02 Haziran – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Denizli Eskihisar'da yer alan 3+1 dairelerin en yüksek fiyatı 140 bin 717 lira, en düşük konut fiyatı ise 118 bin 517 lira olarak belirlendi. 



İlanın detayı için