19 / 04 / 2024

denizli ışıklı göl

denizli ışıklı göl

Vali Abdülkadir Demir Işıklı Gölü'ndeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Büyük Menderes Nehri'nin ana kollarından birinde sulama amaçlı regülatör yapılarak oluşturulan Işıklı Gölü'nün 7 bin 300 hektarlık alana sahip olduğunu söyledi.

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Denizli'deki tarihi yapı restore ediliyor!

Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları yeniden şehre kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte eşine az rastlanan bir yapıyı daha yenileyecek.

Denizli'de 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli 1. Sulk Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Denizli ili, Pamukkale ilçe, Kınıklı Mah. 2381 Ada, 6 parselde bulunan arsa 10 milyon 396 bin 800 TL'ye satıyor.

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Denizli depreminde Afyonkarahisar'da 15 ev yıkıldı!

Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Boztepe, Denizli'nin Bozkurt ilçesi merkezli 6.0 büyüklüğündeki depremden sonra Dazkırı, Başmakçı ve Evciler'de 727 evin denetimden geçirildiğini, bunlardan 223'ünün ağır, 321'inin az hasarlı olduğunu, 15'inin ise yıkıldığını tespit ettiklerini belirtti.

Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana geldi!

İçişleri Bakanı Soylu, devletin bütün birimleriyle, 6 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Denizli'de bulunduğunu belirtti. Soylu, "Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana geldi" dedi...

Denizli'deki depremde 30 evde yıkıntı oluştu!

Denizli Valiliğince, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde 30 evde yıkıntı oluştuğu, 2 büyükbaş hayvanın telef olduğu ve 3 camide hasar tespit edildiği bildirildi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

denizli ışıklı göl Haberi

denizli ışıklı göl

Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan Işıklı Gölü kirlilikten kurtuluyor. Çevresinde üç belde ve 10’dan fazla yerleşim yeri bulunan, sazlıklarında 155 çeşit kuşun yaşadığı, gölün çevre kirliliği, bilinçsiz avlanma ve aşırı sulama gibi sebeplerden cazibesini yitirmeye başlamasıyla 2011 yılında başlatılan ve 2015’e kadar sürecek olan Sulak Alan Yönetim Planı uygulamaya koyuldu. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Işıklı Gölü için Türkiye’de birçok gölde uygulanmayan bir koruma planı hazırlandığını, 2011 başlatılan Sulak Alan Komisyonu’nun sekretaryasının Denizli Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü, 2015 yılına kadar her üç ayda bir tedbirlerin ele alınarak değerlendirdiğini söyledi. Kaymakam Burhan, “Şu anda ilçemiz sınırları dahilindeki kirleticilerin önemli bir kısmı tamamen giderilmiş durumda. Komşu ilçelerden de kirlilik söz konusuydu. Afyon’a bağlı Dinar’daki kanalizasyonun bağlandığı bir arıtma tesisi...