29 / 03 / 2024

Denizli Pamukkale Üniversitesi spor salonu

Denizli Pamukkale Üniversitesi spor salonu

Denizli Pamukkale Üniversitesi ( PAÜ ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, yapımı tamamlanan çok amaçlı 5 bin kişilik spor salonunu Mayıs ayı içinde açacaklarını söyledi...

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Pamukkale'ye 439 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale projesini yarın ihaleye çıkarıyor. Denizli TOKİ projesinde 439 konut yer alacak.

TOKİ Pamukkale projesi için Eylül 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesinde son dakika! Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın!

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın. İşte TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bu ilçeye tam 393 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesinde 393 konut yer alacak. Merakla beklenen Denizli TOKİ projesi 7 Eylül 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

Arsa almak isteyenler aman dikkat! O ilde yüzde 20 indirimle tam 3 arsa satılacak!

Denizli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü,  Denizli Pamukkale ve Honaz'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi... Pamukkale'ye tam 439 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika... 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Kaçırmayın...

TOKİ Denizli Pamukkale projesini bekleyenler aman dikkat! 497 konut için beklenen tarih resmen geldi! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesini bekleyenler aman dikkat... 497 konut için beklenen tarih resmen geldi...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 439 yeni konut için son dakika müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... 439 yeni konut için son dakika müjdesi...

Denizli Pamukkale Üniversitesi spor salonu Haberi

Denizli Pamukkale Üniversitesi spor salonu

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, yapımı tamamlanan çok amaçlı spor salonunu Mayıs ayı içinde açacaklarını söyledi. Kampus içindeki spor salonunun 4 bin 500 koltuk kapasiteli, toplamda 5 bin kişiye hitap edeceğini belirten Rektör Bağcı, "Türkiye'deki üniversiteler arasında en büyük ve en kapsamlı spor salonunu açıyoruz. Böylece kampus içerisinde bulunan yüzme havuzları ve spor tesislerine gelen 5 bin kişinin yanında, 5 bin kişi de spor salonuna gelecek. 10 bin kişi spor amaçlı sosyal tesislerimize gelmiş olacak. Diğer yandan spor tesislerine gelen vatandaşlarımız için adeta bir çevre yolunu andıran 3'üncü kapımız da yakın zamanda hizmete açılacak. Burada spor karşılaşmalarının yanı sıra mezuniyet törenleri, konserler gibi birçok etkinlik de yapılabilecek" dedi.


Uluslararası standartlar

Spor salonunun 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip...