26 / 04 / 2024

denizli toki satılık

denizli toki satılık

Denizli 25 bin Konut Projesi hayata geçiliyor. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor. Projede şartlar 2 ay sonra belirlenecek.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Evora Denizli Evleri satılık konut fiyatları!

Teknik Yapı Evora Denizli projesi projesinde satılık konut fiyatları 224 bin 500 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

denizli toki satılık Haberi

denizli toki satılık

Denizli 25 bin Konut Projesi ön talep alımları başladı.  TOKİ Denizli Konut Projesi 25 bin daireden meydana geliyor. 


TOKİ Denizli 2015 Sosyal Konut Projesi Başvuru formunu  http://www.merkezefendi.bel.tr sitesinde bulabilirsiniz.


Denizli 25 bin Konut Projesi ‘ne başvuruda bulunan vatandaşların ev sahibi olup olmadığına ve gelir durumuna bakılıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi ‘ne Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyelerinden de başvuru yapılabiliyor.


Denizli 25 bin Konut Projesi şartları 2 ay sonra...