26 / 04 / 2024

depo temizliği

depo temizliği

Türkiye susuzluğun pençesinde Ankara'da su kesintileri başladı. İstanbul'da ileri bir tarihte başlayacak. Susuzlukta nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Merak ettiğiniz bir çok noktanın detayları bu haberde.

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

Kapıcı dairesi zorunlu mu? Hangi durumlarda kapıcı dairesi yapılmalı?

Apartmanlar gibi ortak yaşama alanlarının temizliği ve bakımını üstlenen kişiler kapıcı olarak adlandırılıyor. Ancak günümüzde apartmanlarda kapıcı istihdamının giderek azaldığı gözlemleniyor. Bu durumda apartman yöneticileri tarafından kapıcı dairesinin zorunlu olup olmadığı merak ediliyor. 

Karcher RCV 5 Robot süpürge ve VC 6 Ourfamily süpürge'de Anneler günü indirimi!

Anneler günü yaklaşıyor ve ev temizliği konusunda annelerimize yardımcı olmak isteyen herkes için harika bir fırsat var. Dünya çapında bir üne sahip temizlik teknolojileri üreticisi Kärcher, Anneler Günü'ne özel fırsatlar sundu.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliği kolaylaştıran Arzum elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor. En inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor. Peki, Arzum süpürge Evkur'da kaç lira? Arzum Magiclean Dikey Süpürge kaç TL? İşte detaylar...

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Şarjlı Süpürge; toz bırakmayan çekim gücü, özel aparatları ve turbo fırçası ile temizliği pratikleştiriyor, evlerin vazgeçilmezi oluyor. Peki, Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürgenin kullanım süresi ne kadar? İşte detaylar...

Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Franky şarjlı süpürge, yüksek emiş gücü ve fonksiyonel başlıklarıyla tüm yüzeylerde temizliği kolaylaştırır. Hepa 13 filtre ile tozların hazneden dışarıya sızmasını engeller. Peki, Fakir Franky kaç saatte şarj olur? İşte detaylar...

Fantom Technovac TR 8700 Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Technovac TR 8700, güçlü motoru ve yüksek emiş gücüyle temizliği kolaylaştırır. En küçük toz parçacıklarını bile hepa filtresinde hapsederek havanın temiz kalmasını sağlar. Torbasız temizlik avantajı sunar. Peki Fantom TR 8700, kaç watt? İşte detaylar...

Fantom Provac P 5000 Dikey Elektrikli Süpürge en uygun nereden alınır? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımıyla temizliği kolaylaştıran, aparatlarıya detaylı temizlik sağlayan, çekim gücü yüksek Fantom Provac Dikey Elektrikli Süpürge, cyclone teknolojisi ile tüm tozları toplar. Peki, Cyclone teknolojisi nedir? Fantom Provac kaç TL? İşte detaylar...

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge , toz temizliği için geliştirilen başlığı ve 70 dakikaya kadar kullanılan pilleri sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, ürünün diğer özellikleri neler?

depo temizliği Haberi

depo temizliği

Kirli depolardan gelen pis sular, enfeksiyon riski yarattığı gibi çamaşır, bulaşık makinası ile hidrofor ve arıtma cihazlarını bozuyor.

Sağlık Bakanlığı da su kesintisi yapılacak illerdeki sağlık kurum ve kuruluşlarını, su depolarını belirli periyotlarla temizlemeleri konusunda uyardı.

Alınan bilgiye göre, kontrol edilen apartman, ev, okul, hastane ve iş yerlerindeki su depolarının yüzde 90'ının son derece kirli, üstelik hastalık yapıcı pekçok mikrop ve bakteri barındırıyor.

Musluklardan akan kirli ve mikroplu suyu içmeyerek sağlığın korunamadığını ifade eden yetkililer, ''Çünkü musluk suyuyla elinizi, yüzünüzü temizliyor, dişlerinizi fırçalıyor, sebze ve meyvelerinizi yıkıyor, banyo yapıyorsunuz. Depoların, teknik ve uzman kadrosuyla gıda maddeleri tüzüğüne uygun hijyenik ortamda, temizlik ve dezenfektesinin yapılması gerekir'' dedi.

-NEDEN PERİYODİK TEMİZLİK?-

Pis depolardaki suların, tifo, kolera, sarılık, hepatit...