28 / 03 / 2024

deprem verileri 2020

deprem verileri 2020

İletişim Başkanlığı, Twitter hesabından 2003-2020'de deprem bölgelerine yapılan harcama verilerine ilişkin paylaşım yaptı...

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

İzmir'de sabah saat 08:19'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD verileri açıkladı. İşte son dakika haberi...

Japon deprem uzmanından "Depreme hazırlıklı olun" uyarısı!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye depremlerde en çok can kaybı yaşayan üçüncü ülke olduğunu açıkladı. Deprem uzmanının verileri ve haberin detayları...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

SON DAKİKA! Adana’da bir deprem daha oldu! İşte son dakika anlık deprem verileri! Acil bakın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat deprem felaketinden sonra 11 kentte alınan yıkıcı hasar, ülkemizde depreme olan hassasiyeti daha da yoğun hale getirdi. Bu nedenle, günlük fay hattı faaliyetleri ve sarsıntılar insanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. İşte son dakika deprem verileri...

SON DAKİKA! Az önce Kahramanmaraş’ta yine deprem oldu! Acil bakın!

Türkiye’de küçük çaplı depremlerin yanı sıra zaman zaman tedirgin edici derecede büyük depremler de meydana gelebiliyor. Bu kapsamda, saat 17.47’de 1.8 şiddetinde Kahramanmaraş’ta ufak çaplı bir deprem oldu. İşte son dakika deprem verileri...

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Uzman isimden korkutan deprem uyarısı! Binaların durum tespiti hemen yapılmalı! Yeni depremlerle karşılaşacağız! 

Konya Teknik Üniversitesi, Hatay'daki inceleme ve gözlem raporunu tamamladı. Prof. Dr. Mehmet Kamanlı, Hatay için hazırlanan deprem raporuna ilişkin verileri paylaştı ve korkutan uyarılarda bulundu.

İzmir'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Uzmanlar uyardı: Hazırlık yapılmalı! 

30 Ekim 2020'deki depremle sarsılan ve deprem riski yüksek bölgede yer alan İzmir için de uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor. İzmir'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Uzmanlar uyardı: Hazırlık yapılmalı! 

Memur yeni yıl zammı ne kadar olacak? Ocak zamlı memur maaşında deprem! Bir bir hesaplandı! Şimdi bakın!

Memur zammı 2023 verileri için tüm dikkatler Ocak ayına çevrildi. Memur yeni yıl zammı ne kadar olacak? Ocak zamlı memur maaşında deprem! Bir bir hesaplandı! Şimdi bakın!

36 bin konut, 40 milyar TL'lik deprem dönüşümü!

Elazığ ve Malatya'da 24 Ocak 2020'de meydan gelen depremin ardından yapılan deprem konutlarının maliyeti 40 milyar dolar TL olarak açıklandı.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir deprem konutları yarın teslim edilecek!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan ve hasara uğrayan evlerin yerine inşa edilen yeni konutların teslimi için geri sayımı başladı. Konutların teslimi yarın yapılacak. 

deprem verileri 2020 Haberi

deprem verileri 2020

17 yılda deprem bölgelerine yapılan harcama verilerine ilişkin İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşımda deprem bölgelerine yapılan toplam harcamanın  1.21 trilyon TL'ye ulaştığı belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; İletişim Başkanlığı, Twitter hesabından 2003-2020'de deprem bölgelerine yapılan harcamalara ilişkin paylaşımda bulundu.

Toplam harcama 1.21 trilyon liraya ulaştı

"Son 17 yılda 6 büyük deprem yaşanan ülkemizde eğitim, sağlık, ulaştırma, kentsel dönüşüm, turizm, güvenlik, adalet, afet ve acil yardım ile sanayi altyapısı gibi birçok alanda deprem yardım ve yatırımları artarak devam ediyor. Çünkü biz, birlikte Türkiye'yiz." ifadelerine yer alan mesajda bir de video paylaşımı yapıldı. Paylaşılan videoda 2003-2020 yılları arasında toplam deprem vergilerinin 147.2 milyar TL olduğu, aynı dönemde deprem bölgelerine yapılan toplam harcamanın ise 1.21 trilyon liraya ulaştığı, bu şekilde toplanan vergiden 8.3 kat...