18 / 04 / 2024

depremde hasar gören yapılan için başvuru

depremde hasar gören yapılan için başvuru

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde hasar gören yapılar için başvuru süresinin 13 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi.

DASK'ın 35,9 milyar TL'lik hasar ödemesinin yüzde 96'sı 6 Şubat depremleri için!

DASK tarafından, zorunlu deprem sigortası olup depremde hasar gören konutlara bugüne kadar toplam 35 milyar 906 milyon 326 bin TL'lik hasar ödemesi gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

KDK'dan son dakika kararı! Depremde hasar gören bina sahipleri dikkat! Sigorta tazminatı tarifesi değişti!

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası evleri hasar görenlere 2022 yılı tarifesine göre ödenen sigorta tazminatının, 2023 yılı tarifesine göre ödenmesi planlanıyor.

Malatya'da depremler sonucu ağır hasar gören bina çöktü!

Malatya'da, depremler nedeniyle büyük hasar gören bir 6 katlı bina çöktü.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! Bakan Soylu duyurdu: 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi! Peş peşe yatıyor!

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Depremde hurdaya dönen araçlar satılacak mı? Akıbetleri belli oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler ile Hatay'daki 2 depremde hasar gören ya da kullanılamayacak duruma gelen araçlar, otopark ya da boş araziye çekilip yan yana dizilsi. Hatay'da hurda araç sayısı, binleri geçerken sahibi bulunamayanların ise akıbeti de netleşti. İşte tüm detaylar...

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Birçok kişi bunu araştırıyor! Depremde hasar gören araçlar kaskodan para alacak mı?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen büyük depremlerde onbinlerce araç da enkaz altında kalarak, büyük bölümü hurdaya çıktı. Peki deprem nedeniyle hasar gören araçlara trafik sigortası ve kasko ödeme yapıyor mu? İşte birçok kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı…

depremde hasar gören yapılan için başvuru Haberi

depremde hasar gören yapılan için başvuru

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde hasar gören yapılar için başvuru süresinin 13 Ağustos tarihinde sona ereceği bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada (AFAD), şehirde meydana gelen deprem nedeniyle yapıları hasar gören vatandaşların yeni hak sahipliği için belirtilen adreslere 13 Ağustos tarihine kadar müracaat etmeleri gerektiğinin daha önceden ilan edildiği bildirildi.

Vatandaşların mağdur olmaması amacıyla bugüne kadar hak sahipliği başvuru yapmamış olanlara yeniden hatırlatma yapma gereği duyulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Konutları, iş yerleri ve ahırları yıkık, ağır ve orta hasarlı olan afetzede vatandaşlarımızın AFAD'dan yeni konut, iş yeri ve ahır almak ya da onarım yaptırmak istiyorlarsa mutlaka 13 Ağustos'a kadar yayınlanan listedeki ofislerimize müracaat etmeleri gerekmekte. Müracaat için hasarlı yapının mülkiyet sahibi...