27 / 04 / 2024

depreme hazır mıyız

depreme hazır mıyız

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara’dan 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Deprem kapıda! Binalar ise depreme hazır değil!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Şen, kentsel dönüşümün daha yüzde 10’unun gerçekleştirilebildiğine ve "Kendin Yık, Kendin Yap" gibi kentsel dönüşüm modelleriyle dönüşümün hızlandırılabileceğini söylüyor...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Dolarda depreme hazır olun! Uzman isimden korkutan tahmin

Ekonomist Alaattin Aktaş, bu tarih aralığına dikkat çekerek vatandaşları uyardı. 4 gün sonra dolarda depreme hazır olun! İşte dolar kahininin korkutan tahmini...

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

SON DAKİKA...Naci Görür'den Türkiye'ye kritik uyarı: 7.4 büyüklüğünde deprem ihtimali! Hemen tıkla, sen de öğren!

Deprem Felaketine Hazır Mıyız? Yer Bilimci Naci Görür'den endişe veren ifadeler resmen geldi. Orada 7.4 şiddetinde deprem bekleniyor. Hangi Şehirler Risk Altında? Alınması gereken önlemler neler? İşte Türkiye'nin en riskli bölgeleri!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Peki, DDiamond'da satılan tasarım yüzükler kaç TL? DDiamond'da tasarım yüzük fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 DDiamond tasarım yüzük fiyat listesi...

depreme hazır mıyız Haberi

depreme hazır mıyız

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara illerinden 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Hürriyet Gazetesi’nden İpek İzci’nin haberine göre; 43 kişinin evinin güvenli olup olmadığıyla ilgili hiçbir fikri yok, 16 kişi güvenli olmadığını bildiği halde oturmaya devam ediyor. 64’ünün deprem çantası yok. 39’u depremden sonra nereye gideceğini bilmiyor. İşte vatandaşların cevaplarından bazıları…

16 Evinin güvenli olmadığını bilenlerin sayısı

-“Gözümle görebildiğim çatlaklar var.” Bahar Gündoğdu, Gümüşsuyu.
-“Silivri’de 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından belediyeyi arayarak binamızın kontrol edilmesini istedim. Gün içinde hemen geldiler. Karşımızdaki bina mühürlenmişti. Görevliler binamıza bakıp, “Ne oturmaya devam edin ne de oturmayın diyebilirim” dedi. Parça alınmadı.” Deniz Kara, Kadıköy
-“Apartmanda fikir birliği sağlanmadığı için maalesef güçlendirme yapılamadı. Para en büyük etkenlerden biri.” Yüksel Gök, Küçükçekmece
-“Binanın...