28 / 03 / 2024

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Alman Emlak Federasyonu: Konut krizi göründüğünden daha derin!

Alman Emlak Federasyonu (ZIA) yayımladığı raporda ülkede yaşanan konut krizinin göründüğünden daha derin olduğunu belirterek, 2027 yılında 830 bin konut açığının olabileceğini kaydetti.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

ŞOK'ta Olivia 9 parça kahvaltı takımı, derin tencere ve 5 parça servis seti 399TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market 22-28 Kasım tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda A'dan Z'ye pek çok ürün indirime girdi. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Borsaya taze kan: Borlease Otomotiv halka arz oluyor!

Borlease Otomotiv'in halka arz için yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Sixt Rent A Car'ın Türkiye temsilciliğini 2019'da bünyesine katan Borlease, halka arzdan elde edeceği geliri büyümeye yönelik yatırımlara ayıracak.

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

BİM son kez duyurdu! Masaüstü fanı 119 TL’ye, derin tencere 329 TL’ye, tekli ocak 299 TL’ye düştü!

BİM’e cum gününden itibaren yepyeni indirimler geliyor. Bu kapsamda, 11 Ağustos Cuma günü masaüstü fanı 119 TL’ye, derin tencere 329 TL’ye, tekli ocak 299 TL’ye düşecek. İşte 11 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

BİM’de indirim üstüne indirim! Vantilatör 399 TL’ye, derin çelik tencere 269 TL’ye, cam sürahi takımı 179 TL’ye düştü!

Gelecek hafta BİM’de hangi ürünlerin indirimli satışa çıkacağı belli oldu. Bu kapsamda, 21 Temmuz Cuma günü vantilatör 399 TL’ye, derin çelik tencere 269 TL’ye, cam sürahi takımı 179 TL’ye düşecek. İşte 21 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta  Avcılar'da kuruldu.


Derin Rent A Car Transfer İnşaat Taahhüt Şans Oyunları Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları...