19 / 04 / 2024

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat nerede

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat nerede

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi' nde kuruldu.

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Çuhacı tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Duyal tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emre Recep Berber ve Furkan Avcı ortaklığında kuruldu.

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Odabaşı tarafından kuruldu.

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat nerede Haberi

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat nerede

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi'nde kuruldu.


Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...