19 / 04 / 2024

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'ne başvurular başladı!

urquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyled üzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nin lansman toplantısı yapıldı...

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri lansmanı 27 Mayıs'ta!

TURQUALITY® programı dahilinde iki yılda bir düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri lansmanı, 27 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. Lansmana Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de katılacak...

Vefa Group, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü aldı!

Vefa Group, bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından geliştirilen Vekonar ve Modüler Ev ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Kurumsal ve Ticari Ürünler kategorisinde İyi Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nde son gün 10 Eylül!

Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkılar sağlamak için yola çıkan “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”, üçüncü kez Türk tasarımlarını ödüllendirecek. Başvurular için son tarih 10 Eylül 2012.

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretli tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri Haberi

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı. Uluslararası birçok markanın da boy gösterdiği yarışmada ilk kez bir davlumbaz tasarımı ödüle layık görülmüş oldu. Pek çok özelliğe sahip Lift-Up davlumbaz, kullanıcısına her açıdan rahatlık ve konfor...