25 / 04 / 2024

Desna Development OOO

Desna Development OOO

Desna Development OOO şirketine ait Renaissance Plaza'nın mevcut kredisinin üzerine Credit Europe Bank'tan 20 milyon USD tutarında ilave refinansman kredisi kullanıldı

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Yujıa Chen tarafından kuruldu.

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Nihat Savaş tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Onur Yılmaz tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Liusong Zheng tarafından kuruldu.

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fanjun Zeng tarafından kuruldu.

235 Development İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

235 Development İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 640 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Özsoy tarafından kuruldu.

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Xueming Feng tarafından kuruldu.

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile H. Mahmod Abaas Al-Jbuory tarafından kuruldu. 

Desna Development OOO Haberi

Desna Development OOO


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

Bağlı ortaklıklarımızdan %99,99 hissesine sahip olduğumuz Desna Development OOO şirketine ait Renaissance Plaza isimli gayrimenkulümüzün mevcut kredisinin üzerine Credit Europe Bank'tan 20 milyon USD tutarında ilave refinansman kredisi...