27 / 04 / 2024

devam eden millet bahçesi projeleri

devam eden millet bahçesi projeleri

2021 yılın üç belediye millet bahçesi projeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeme yapacak. Bunun yanı sıra TOKİ de  millet bahçeleri için 59 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Konut kredisi yani mortgage, sahip olmak istenilen evin teminat altına alındığı bir kredidir. Bu kapsamda banka ödemeleri devam edenler konut satışı yapıp yapamayacağını sorguluyor. Peki, Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Asgari ücretle çalışmaya devam eden EYT'liye güzel haber! Ek destek verilecek

EYT ile emekli olanların bir kısmı ilk maaşını aldı. Ancak bir yandan EYT’den yararlanıp çalışmaya devam edenler de bulunuyor. İşe devam eden çalışanlar için işverene yüzde 5’lik prim desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans şirketlerinin akıbeti TBMM'de!

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans sistemiyle çalışan şirketler TBMM gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Bursa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

devam eden millet bahçesi projeleri Haberi

devam eden millet bahçesi projeleri

Belediyelerden 2021 bütçesinden millet bahçelerine ayırdıkları paylar belli oldu. 2021 yılında üç belediye millet bahçeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeyecek. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; 60 bin nüfuslu Hatay Altınözü Belediyesi, millet bahçesi için 2 milyon 460 bin liralık harcama yapacak.  Bolu Gerede Belediyesi'nin millet bahçesi ise 10 milyon 487 bin liraya mal olacak. Malatya'nınDoğanşehir Belediyesi de millet bahçesi yapımı için 19 Ocak 2021'de sözleşme imzaladı ve 1 milyon 478 bin TL ödedi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ de Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'ne yapılacak millet bahçesi için 5 Şubat'ta 39 milyon 961 bin TL'lik sözleşme imzalandı. TOKİ'nin Antalya Cumali ve Merkez mahallelerine yapacağı millet bahçeleri inşaatı için de 18 milyon 661 bin TL'lik sözleşme imzalandı. Pandemi...