18 / 04 / 2024

devecikonağı barajı bursa

devecikonağı barajı bursa

Bükköy Madencilik Turizm İnş. Elek. Üretim. San. Tic. ve Tic. A.Ş tarafından Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesinde Devecikonağ Barajının kapasite artırımı için 20 Ağustos'ta halk toplantısı düzenlenecek.

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Gölcek Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Gölecik Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İznik Barajı yapım aşamasına geldi!

Bursa Şehir Gazetesi konuk yazarı Serdar Aydın bugün İznik Barajı hakkında bilgilendirme yazısı yayınladı. İşte, Serdar Aydın'ın yazısı..

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Karacabey Gölecik Barajı'nda inşaat başlıyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinin 70 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak ve 40 bin dönüm tarım arazisini suya kavuşturacak Gölecik barajının yapımına başlanıyor.

Bursa'nın 17 ilçesine altyapı yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçe ve 1076 mahallenin de sağlıklı içme suyuna kavuşması için altyapı çalışmaları aralıksız sürerken, DSİ 1. Bölge Müdürlüğü’nün baraj ve gölet projeleri ile de 2070 yılına kadar Bursa’da su sıkıntısı yaşanmaması öngörülüyor.

Bursa Yenişehir yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 5 köyün 150 kilometrelik arazi yolları 24 yıl sonra yeniden yapılıyor.Ak Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir ovasının Boğazköy barajıyla sulu tarıma geçeceğini belirtti.

Gemlik Büyükkumla Barajı'nın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Karaloğlu, Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Bursa Hocaköy'de baraj inşaatı sene sonunda başlayacak!

AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem adayı Hüseyin Şahin, mayıs ayında ihalesi yapılacak Hocaköy içme suyu barajı inşaatının sene sonuna kadar başlayacağını söyledi.

Orhangazi'ye baraj kurulacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine DSİ tarafından yapılması planlanan barajla alakalı çalışmalar hızlandı. Orhangazi'ye yeni bir baraj kurulması planlanıyor..

Bursa Kocasu'da zehir akıyor iddiası!

Bursa'da 2015 yılında kısmen su verecek olan Boğazköy barajını besleyen Kocasu deresinin kirli olup olmadığı tartışmaları sürüyor. Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, gelişmeleri aktardı.

Bursa'da Devecikonağ Barajı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Bükköy Madencilik Turizm İnş. Elek. Üretim. San. Tic. ve Tic. A.Ş tarafından Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesinde Devecikonağ Barajının kapasite artırımı için 20 Ağustos'ta halk toplantısı düzenlenecek.

Boğazköy Barajı'ndan Ağustos 2015'ten itibaren 25 köyün arazisi sulanacak!

Türkiye'nin tarım üslerinden Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2015 yılı Ağustos ayından itibaren 25 köyün sulama ihtiyacını karşılayacak Boğazköy Barajı'ndaki kirlilik çiftçileri endişelendiriyor. Çiftçi bu suyu kullanmak istemiyor.

devecikonağı barajı bursa Haberi

devecikonağı barajı bursa

Bükköy Madencilik Turizm İnş. Elek. Üretim. San. Tic. ve Tic. A.Ş tarafından Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, Devecikonağı Beldesi, Bükköy Köyü sınırları içerisinde "Devecikonağ Barajı ve Hes Kapasite Artışı" projesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için  Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Bükköy Köyü (Bük Mahallesi) Köy Konağı Mustafakemalpaşa/Bursa

Toplantı Tarihi: 20 Ağustos 2014

Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi: Bükköy Madencilik Turizm İnş. Elek. Üretim. San. Tic. ve Tic. A.Ş 

Tel: 0 312 457 87 00 

Faks: 0 312 468 77...