19 / 04 / 2024

devredilen sağlık kuruluşları

devredilen sağlık kuruluşları

Ruhsatı iptal edilen sağlık kuruluşlarına ve mevzuat değişikliği sonrası bunların devri meclis gündemine taşındı. MHP'li Erbaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? Sağlık çalışanları hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı, yeni yıl itibarıyla 85 bin personel alacak. Geçen sene en çok alım Hemşire kontenjanından olurken, bu seneki branş dağılımları merak ediliyor. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bakanlığa başvuruda bulunan binlerce kişi kura sonuçları ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

devredilen sağlık kuruluşları Haberi

devredilen sağlık kuruluşları

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ruhsatı iptal edilen sağlık kuruluşlarına ve mevzuat değişikliği sonrası bunların devrine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erbaş, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

MHP'li Erbaş, ''Muğla Marmaris 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 25.11.20111 tarihli kararında özel hastane ruhsatlarının hukuken maddi değeri bulunmadığı yönünde kararına rağmen Sağlık Bakanlığı'nın özel hastane ruhsatlarının piyasa değeri bulunduğu yönündeki görüşü nedeniyle icra dairelerinin haciz ve tedbir şerhleri ruhsatnameler üzerine işlenmiştir'' diye konuştu.

Erbaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''21.03.2014 tarihli yönetmelik değişikliği ile faal olmayan kuruluşların ruhsatnamelerinin devri, Türk Ticaret Kanunu'nda engel bulunmamasına rağmen icra yolu ile de olsa satışları engellenmiştir. Ancak 21.05.2019 tarihli yönetmelik değişikliği ile askıda olan faal olmayan kuruluşların kuruluşların devrine izin verilmiştir'' dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın soruları: