19 / 04 / 2024

devri alem kolejleri şubeleri kapandı mı

devri alem kolejleri şubeleri kapandı mı

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Gaziantep Devri Alem Para Müzesi onarıldı!

Gaziantep'te zengin bir para koleksiyonunun bulunduğu müzesi çöken Esat Kaplan, pes etmedi. İki katlı müzenin enkazında kalan paraları kurtaran koleksiyoner, bu kez de müzesi için para basma onayı aldı.

Tapuda hisse devri masrafları 2015!

Hisseli tapularda devir işlemleri gerçekleşebiliyor. Hisse devrinde, eğer devir yapılacak kişi bir başka hissedarsa, diğer paydaşların önalım hakkı olmuyor. İşte, tapuda hisse devri masrafları 2015!

Hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik!

Hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik 10 Ekim 2006 salı günü 26315 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte, hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik!

San Francisco'daki Taş Devri evi satılıyor!

ABD'de San Francisco kentinin dışındaki kırsal arazi üzerinde Taş Devri çizgi filmindeki evlerden esinlenerek inşa edilen bir ev 4.2 milyon dolardan satışa çıkarıldı.

Tapu devri için gerekli belgeler nelerdir?

Tapu devri işlemleri taşınmazın bulunduğu tapu dairesinde gerçekleşiyor. İşlemler için öncelikle tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapu devri için gerekli belgeler nelerdir?

İpotekli taşınmazın devri yeni malikin sorumluluğu!

İpotek ile alacaklı kimse kendisine olan borç için borçlu adına taşınmazın ipotek edilmesini isteyebiliyor. Peki, ipotekli taşınma mal devredilebilir mi? İpotekli taşınmazın devri halinde yeni malikin sorumluluğu nedir?

Kooperatif hisse devri karar örneği!

Kooperatiflerde ortaklık sıfatının kazanılması, Anasözleşme ile bir taşınmaz malın mülkiyetine bağlı hakların kullanılmasına veya bir teşebbüsün işletilmesine bağlanabiliyor. Ortaklık devredilebiliyor. İşte kooperatif hisse devri karar örneği..

Kooperatif yönetim devri!

1163 sayılı Kanun gereğince bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekiyor. Peki, kooperatif yönetim devredilebilir mi? Kooperatif yönetim devri nasıl olur?

Kooperatif üyelik devri nasıl olur?

Genellikle konut inşaatı yapmak için bir araya gelen kooperatifler en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Peki, kooperatif kurulduktan sonra üyelerden biri üyeliğini devredebilir mi? Kooperatif üyelik devri nasıl olur?

Oturma hakkının devri!

Oturma hakkı, bir gayrimenkulün tamamının ya da bir kısmında kullanılabilen hak olarak karşımıza çıkıyor. Peki, oturma hakkı devredilebilir mi? İşte, oturma hakkının devri!

Tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri şartları!

Tarımsal arazilerin korunması amacı ile 5403 sayılı kanun ile tarımsal arazilerinin mülkiyetinin devri kısıtlanıyor. Peki, tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri nasıl olur? İşte tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri şartları..

Tarımsal arazilerin devri 2015!

Tarım arazileri; Toprak, topografya ve iklimsel özellikleri tarımsal üretim için uygun olup, hâlihazırda tarımsal üretim yapılan veya yapılmaya uygun olan araziler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tarımsal arazilerin devri 2015 nasıl olur?

devri alem kolejleri şubeleri kapandı mı Haberi

devri alem kolejleri şubeleri kapandı mı

 Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, okulların açılmasına çok kısa bir zaman kala çocukları okulsuz kalan Kurtköy’deki okulun velileri, ödedikleri okul paralarından da olduklarını söyledi.

Velilerden Ercan Kurtuluş, yaşananları şu şekilde anlattı: Geçen yıl kızımı ana sınıfına kaydettirmiştik. Memnun kalınca birinci sınıf için 16 bin lira vererek kaydını yaptırdık. Okulun kapanacağı yönünde söylentiler çıktı. Birkaç defa sorduk. Bize problem olmadığını söylediler. Kurban Bayramı'ndan önce bize Milli Eğitim Bakanlığı'nın ruhsat iptal yazısı ulaştı. Bakanlıktan müfettişler gelmiş ve 3 defa usulsüz para alındığı tespit edilmiş. Velilerle beraber konuştuğumuzda da 3 farklı hesaba para aktarılmış, elden verdiğimiz paraların nereye gittiğini de bilmiyoruz. Okulun uçan kuşa borcu var. Doğal gaz, kira, elektrik bir sürü borcu var,...