28 / 03 / 2024

Deyz Damgacıoğlu inşaat iletişim

Deyz Damgacıoğlu inşaat iletişim

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deyz Damgacıoğlu inşaat iletişim Haberi

Deyz Damgacıoğlu inşaat iletişim

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Otel, residance otel, motel, kamping, tatil köyleri, tatil siteleri, apart otel, termal tesisler, plajlar, yat limanı, gazino, lokanta, self-servis restoran, restoran, snack-bar, bar, kafeterya, cafe, kokteyl salonu, ikram (catering), pastane, büfe ve diger turiztik tesisler kurmak, isletmek, insa etmek, kurulmus otel, motel ve benzeri turizme yönelik tesisleri isletmek, isletmelerine katılmak, kiraya vermek, sirket uhdesinde bulunan turistik tesisleri kiraya vermek, isletmek,anlasma sureti ile satmak ve tahsis etmek, her türlü turizm hizmetleri görmek, yabancı ve yerli turistlere turlar düzenlemek, rezervasyon isleri yapmak, kiralanan gayrimenkullerde turistleri yararlandırmak,konu ile...