26 / 04 / 2024

Didem Erendil

Didem Erendil

Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman & Wakefield, Türkiye pazarındaki yerini Haluk Sur ile güçlendirmeyi hedefliyor

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Bal ve Gökhan Danışmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kandilli açıkladı: İstanbul'u büyük bir yıkım ve kaos bekliyor! Olası büyük depremde megakentte tsunami de olacak! 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Musavver Didem Cambaz, olası İstanbul depreminde tsunami beklendiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Gneiss Çevre Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Gneiss Çevre Mühendislik Limited Şirketi Didem Sanğu tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Erendil Haberi

Didem Erendil

Cushman Wakefield'ten bugün yapılan açıklamada, şirketin Türkiye'deki liderliğini daha fazla güçlendirmek için Haluk Sur'un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildiği belirtildi.


Aktif olarak görev aldığı Türk gayrimenkul piyasasında 25 yıldan fazla deneyime sahip olan Cushman Wakefield (CW) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur duyurunun ardından, Agnelli ailesi ile olan yakın dostluğu nedeniyle bu görevi kabul etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.


Başkan Sur, “Bu işbirliğinin amacı, Türk gayrimenkul piyasası ile ilgili uzun vadeli bir strateji için potansiyel bir sinerji oluşturmak. Yönetici Ortak olarak atanan Toğrul Gönden ve hem ortak hem de Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Tuğra Gönden ile birlikte bu sinerjiyi daha da ileriye taşıma ve CW Türkiye’nin pazardaki pozisyonunu güçlendirme hedefindeyiz” dedi.


Sur, ayrıca “Agnelli Ailesi, yatırım kolu olan Exor vasıtasıyla, muazzam bir yatırım...