26 / 04 / 2024

didim eşin royal evleri

didim eşin royal evleri

Didim Eşin Royal Villaları 'nda fiyatlar 59 bin Euro'dan başlıyor, Didim Devlet Hastanesi'ne 15 kilometre mesafede yer alan projede teslimler Mart 2013'te gerçekleşecek

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

İkinci eşin miras hakkı nedir?

İkinci eşin miras hakkı nedir? İkinci eşin miras hakkı nelerdir? şeklindeki sorular yanıtlarını arıyor. İşte o yanıtlar!

Eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Eşin ölümü halinde aile konutunun akıbeti merak ediliyor. Peki, kanunen eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Boşanan eşin mirasta hakkı olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde boşanan eşin mirasçı olup olmayacağını kaleme aldı. 

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Eşin rızası olmadan aile konutu satılabilir mi?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Ezgi Engin köşesinde Eşlerin mal varlığını ve aile hukuku sebebiyle getirilen sınırlamaları kaleme aldı. 

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

didim eşin royal evleri Haberi

didim eşin royal evleri

Eşin Royal Villaları 1200 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Didim Akbük'te Eşin Group imzasıyla inşa edilen projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Didim Eşin Royal Villaları 'nda; 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon daireler ve 5 oda 1 salon villalar mevcut. Eşin Royal Villaları 'nın teslimlerinin Mart sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


Royal Villaları 'nın fiyatları: 

1+1 konutlar 59 bin Euro'dan, 

2+1 konutlar 79 bn euro

4+1 konutlar 99 bin Euro'dan, 

5+1 villalar ise 399 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Eşin Royal 'de; 1 oda 1 salon daireler 50 metrekare, 3 oda 1 salon dubleks daireler 110 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 120 metrekare, 5 oda 1 salon villalar ise 200 metrekare olarak tasarlandı.


Didim Devlet Hastanesi 'nde 15 kilometre...