29 / 03 / 2024

Dilovasında çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı

Dilovasında çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı

Kocaeli'de çöp depolama tesisi çevresinde yaşayan mahalle sakinleri, kokudan şikayetçi olduklarını belirterek, tesisin yolunu kapattı, çöp araçlarının tesise girmesini engelledi. Eylemci vatandaşlar oruçlarını burada açtı.

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak 1.500 TL para müjdesi! Bu parayı almak isteyenler hemen baksın!

Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir müjde geldi! Bakanlıktan çocuğu olan ailelere müjde gibi müjde geldi! Bakanlık tarafından başvurana ve şartları karşılayanlara anında şıp diye 1.500 TL destek ödemesi verilecek! İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Şimdi hemen başvuran tık diye 650 TL ödeme alacak!

Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir müjde geldi! Bakanlıktan çocuğu olan ailelere müjde gibi müjde geldi! Bakanlık tarafından başvurana ve şartları karşılayanlara anında şıp diye 650 TL destek ödemesi verilecek! İşte ayrıntılar...

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Dilovası'nda 133 bin metrekare alanda, toplamda 6 milyar liraya mal olacak sanayi sitesi projesine 5 bin ön talep geldiği belirtilirken, projenin lansman fiyatının 30 bin TL / m2 olduğu ifade edildi. Proje için Halkbank özel kredi imkanı sunuyor.

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...

D Diamond 1.000 TL'nin altında pırlanta satıyor! İşte D Diamond pırlanta fiyat listesi 30 Eylül 2022

D Diamond 1000 TL'nin altında pırlanta takı satıyor. Pırlanta fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. Aynı zamanda pırlanta yüzük, kolye ve bilekliklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuldu. İşte D Diamond fiyat listesi 30 Eylül 2022...

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Dilovasında çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı Haberi

Dilovasında çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı

Dilovası ilçesi İstiklal Mahallesi Çerkeşli yolu üzerinde yer alan İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ'ye (İZAYDAŞ) ait çöp depolama tesisi çevresinde yaşayan mahalle sakinleri eylem yaptı.


Mahalle sakinleri, kokudan şikayetçi olduklarını belirterek, tesisin yolunu kapattı, çöp araçlarının tesise girmesini engelledi.


Sloganlar eşliğinde depolama alanına yürüyen ve oruçlarını burada açan vatandaşların eylemine, HDP ve CHP yöneticileri ile mahalle muhtarları de destek verdi. 


HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca yaptığı açıklamada, çevreye duyarlı vatandaşların eylemine destek verdiklerini belirterek, sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturulması için yetkilileri göreve davet etti.


Eski HDP Dilovası İlçe Başkanı Kamuran Onay, ilçeye yayılan pis koku yüzünden insanların rahatsız olduğunu belirterek, çöp depolama tesisinin bir an önce kaldırılmasını istedi.


Çöp depolama alanında oturma eylemi yapan ve yolu kapatarak çöp...