23 / 04 / 2024

divriği toki teslim dönemi 2018

divriği toki teslim dönemi 2018

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

TOKİ 2022 Sivas Divriği’de kira öder gibi ev sahibi olun! 8 Soruda bütün detaylar…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Divriği 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Divriği 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Divriği'ye 79 yıl önce yapılan havaalanı yeniden açılacak!

Sivas'ın Divriği ilçesinde, yapımı 1941 yılında tamamlanan ve uzun süre kullanılmayan havaalanının 2021 yaz döneminde yeniden açılması hedefleniyor.

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutların, bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

divriği toki teslim dönemi 2018 Haberi

divriği toki teslim dönemi 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Divriği projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Toplam 135 adet konutun yer aldığı projede teslim dönemi 13 Ağustos itibariyle başladı.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen Sivas Divriği TOKİ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Vade süresinin 20 ay, 156 ay ve 180 ay olarak belirlendiği projede peşinat bedelleri 10 bin 731 TL ile 34 bin 182 TL arasında farklılık gösteriyor.

Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler şu şekilde;
1-Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı)
2-Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin sizde bulunan nüshası
3-Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi
4-KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya...