19 / 04 / 2024

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi nerede

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi nerede

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev hanımlarına emeklilik primi ne kadar? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımlarının emeklilik durumu şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. İşte ev hanımlarının emekli olma şartına dair araştırılanlar!

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

 Ev hanımları, müjde… Bu para sizin!  Başvuranın hesabına 7 bin lira yatırılıyor…

Düzenli bir gelir olmamasının sıkıntısını yaşayan ev hanımlarına devlet büyük bir imkân sağlıyor.  Ev ve çocuklarla ilgilenme zorunluluğu nedeniyle çalışma imkanı bulamamış, bir geliri olmayan ev kadınlarına yönelik başlatılan destek ödemesinden yararlanmak için başvurunuzu mutlaka yapın. Peki ev ka

Ev hanımları bu tasarruflu çamaşır makinesi tam sizlik! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarını düşünen bu indirim kampanyasını kaçırmayın!  Bu ürüne 1000 TL indirim ile sahip olabilirsiniz.

BİM'de Stanley termos 799 TL! Hanımlar fileleri dolduracak kampanya geliyor! Robot süpürge... 20 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 20 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirim kapsamında pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa sunulacak. BİM'de Stanley termos 799 TL! Hanımlar fileleri dolduracak kampanya geliyor! Robot süpürge... İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarına para yardımı yapılıyor mu? Devlet çalışmayan annelere para veriyor mu?

Yardım ödeneklerine dair vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Özellikle çalışmayan ev hanımları hangi yardımdan yararlanabileceklerini merakla araştırmaktadır. İşte detaylar!

Ev hanımlarına Aile Bakanlığı tarafından bu kadar ödeme yapılacak! Almayı sakın unutmayın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler sürüyor. Bakanlık tarafından ev hanımlarına da bir ödeme gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih belli oldu! Tam 595 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 595 konutluk yeni proje inşa edecek.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi nerede Haberi

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi nerede

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sümerpark’ta açtığı ve sadece kadınların yararlanabileceği ‘Bizim Mekan’ın ardından Bağlar ilçesi Koşuyoluparkı’nda da ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’nin açılışını yaptı.  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, kentte faaliyet yürüten kadın kurumları temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi kadın personelleri ile birçok vatandaş katılım gösterdi.

Açılış konuşması yapan Hanımefendi Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin kadın çalışmalarına önem verdiğini söyleyerek merkezin hayırlı olmasını diledi. Hanımefendi Atilla ve katılımcılar yapılan duanın ardından merkezin açılışını yaptı. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde 632 metrekarelik kullanım alanı olan Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’nde, kütüphane, bilgisayar odası, spor merkezi, derslik, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el...