26 / 04 / 2024

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.



Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sümerpark’ta açtığı ve sadece kadınların yararlanabileceği ‘Bizim Mekan’ın ardından Bağlar ilçesi Koşuyoluparkı’nda da ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’nin açılışını yaptı.  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, kentte faaliyet yürüten kadın kurumları temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi kadın personelleri ile birçok vatandaş katılım gösterdi.

Açılış konuşması yapan Hanımefendi Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin kadın çalışmalarına önem verdiğini söyleyerek merkezin hayırlı olmasını diledi. Hanımefendi Atilla ve katılımcılar yapılan duanın ardından merkezin açılışını yaptı. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde 632 metrekarelik kullanım alanı olan Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’nde, kütüphane, bilgisayar odası, spor merkezi, derslik, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyeleri bulunuyor. 


Geri Dön