23 / 04 / 2024

Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi açıldı!

Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi açıldı!

Birçok bölgenin uzun yıllardır beklediği Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi’nin açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, merkezin yapımında katkı sağlayan iş adamları ile birlikte yaptı




Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Havuz ve Spor Merkezi’nin açılışı kurdele kesimi ile gerçekleşti. İlçeye geç kalınmış hizmetleri bir bir kazandıran Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin hayırlı olmasını dileyerek vatandaşların tesise sahip çıkmasını istedi. Merkezin yapılmasında emeği geçen iş adamlarına teşekkür eden İmamoğlu, çocuklar için düzenlenecek yaz ve kış spor okullarının ise ücretsiz olacağını söyledi. İmamoğlu, “Özellikle İhlas 2 ve Marmara arasında kalan hizmet noksanlığını çok hızlı bir şekilde sizlere unutturmak istiyoruz” dedi.


İmamoğlu, İlçe çapında birçok projenin hızla devam ettiğini belirterek, Yaşam Vadisi’nin bir bölümünün yer aldığı Volvo Kavşağı bölgesinde 50 bin m2’lik kapalı havuz ve çok amaçlı spor sahalarının inşaatının başladığını kaydetti. Sahil Mahallesi’nde deniz ve peyjaz düzenlemelerinin yapıldığını ifade etti ve 2500 kişilik amfi tiyatronun yakın zamanda hizmete açılacağını belirtti.


Bayan Saati Uygulaması da Olacak


Toplam 2000 m2 alana sahip Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi’nde 200 m2 yetişkin ve 20 m2 çocuk olmak üzere kapalı havuz mevcut. Merkezde 8 kişi kapasiteli hamam, sauna, buhar odası, kafeterya, revir, soyunma odaları ve duşlar bulunuyor. Merkeze Spa ve fitness bölümü de ilave edilecek. Tesisin bayan saati uygulaması da olacak. Kayıtlar 8 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Özellikle Kavaklı, Marmara ve Yakuplu gibi yakın çevrede ikamet eden vatandaşlara avantajlı bir fiyat politikası sunulacak. 5-12 yaş arası ise ücretsiz olacak. Detaylı bilgi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu ile irtibat kurulabilir.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön