29 / 03 / 2024

Diyarbakır satılık ilan

Diyarbakır satılık ilan

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Kentte inşaatlar kaldığı yerden devam ederken, ev ve arsa ticareti de hareketlendi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Konut piyasasında büyük şok! Satılık ev fiyatları bir senede yüzde 196,8 arttı!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle düzenlenen "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü" 2022 Ekim ayı raporunu yayınladı. İşte detaylar...

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Satılık ve kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” 2022 Ocak ayı raporu yayınlandı. Rapora göre, konut fiyatları 3 büyük ilde yükselişini sürdürüyor.

Diyarbakır satılık ilan Haberi

Diyarbakır satılık ilan

Diyarbakır'da, 7 Haziran seçimlerinin ardından başlayan terör olayları yüzünden durma noktasına gelen emlak ve inşaat piyasası yeniden hareketlenmeye başladı. Kentteki belirsizlik nedeniyle ara verilen inşaatlara ticareti de canlandı. 


DAİRELER İLGİ GÖRÜYOR 


Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki olaylardan dolayı satışların durma noktasına geldiğini ancak bir hareketlilik olduğunu söyledi. Konut kredilerinin düşmesiyle de ciddi satışlar beklediklerini aktaran Kızılay," 200 ile 300 bin TL değerindeki daire fiyatları çok rahatlıkla satılıyor. Yatırım yapmak isteyenlere 'Diyarbakır'ı mahrum etmesinler diyorum, yeniden başlanırken, ev ve arsa Şuan her şey iyi gidiyor" dedi. 





SÜREÇTEN UMUTLUYUZ 


Müteahhit Ejder Oruç ise, olaylardan önce piyasanın iyi olduğunu ve dört aylık çatışma...