23 / 04 / 2024

diyarbakır toki evleri 2020

diyarbakır toki evleri 2020

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Yenişehir projesi için düğmeye bastı.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Çankırı TOKİ Evleri kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşe edilen Çankırı TOKİ Evleri'nin urası çekildi. 249 daire için gerçekleştirilen kura çekimine 320 kişi katıldı...

Sur'da inşa edilen Diyarbakır Evleri tartışma yarattı!

Diyarbakır'da Suriçi bölgesinde bir yandan yıkım kararları uygulanırken bir yandan da Diyarbakır evleri inşa ediliyor.

TOKİ Diyarbakır’daki evleri yeni yılda teslim edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, terörden zarar görenler için yapılan konutların bazılarının bitmek üzere olduğunu belirterek, “Diyarbakır’daki evleri ocak ayından itibaren devredeceğiz” dedi.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 546 konut ihalesi 15 Mart'ta!

TOKİ Diyarbakır ili Kayapınar ilçesi Üçkuyu Mahallesi 546 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Diyarbakır Emekli Konutları'na 6 bin kişi başvurdu!

TOKİ'nin başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara Diyarbakır'daki emekliler yoğun ilgi gösterdi. Emekliler Derneği'ne 6 bin emeklinin başvuruda bulunduğu belirtildi.

Diyarbakır Sur'da TOKİ istenmiyor!

Barış ve huzur isteyen Diyarbakır Sur'daki halk, yasakların ve çatışmaların bir an önce son bulmasını isterken, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 286 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

diyarbakır toki evleri 2020 Haberi

diyarbakır toki evleri 2020

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor.

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefliyor.

Her yıl 100 bin konut üretecek olan TOKİ, Diyarbakır'da da 417 yeni konut inşa edecek. TOKİ Diyarbakır projesinde konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

İhale ilanı:
Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de...