23 / 04 / 2024

diyarbakır toki stadı ihalesini kim kazandı

diyarbakır toki stadı ihalesini kim kazandı

TOKİ tarafından Diyarbakır'a yapılacak stadın ihalesi 30 Ocak 2014 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Güneydoğu'nun en büyük statlarından biri olacak Diyarbakır Stadı 240 dönüm arsa üzerine inşa edilecek...

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

Diyarbakır Atatürk Stadı için yıkım kararı!

Diyarbakır’da sezonunun başlamasına az bir süre kala stat krizi devam ediyor. Liglerin başlamasına az bir süre kala Atatürk Stadı ile ilgili yıkım kararı verilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Diyarbakır'ın yeni stadı yeni sezona yetişmeyecek!

Diyarbakır'da yapımı devam eden stadın yüzde 70'e yakın kısmı tamamlanmaya çalışılan yeni sezona vetişmeyeceği ileri sürüldü. Diyarbakırspor'un maçlarını Atatürk Stadında oynayacağı belirtildi.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 70'i bitti!

Diyarbakır'da inşaatı devam eden 33 bin seyirci kapasiteli yeni stadın 2016-2017 sezonu devre arasında maçlara açılacağı kaydedildi. Kaba inşaatı tamamlanan statta diğer çalışmalara başlandı.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 26'sı tamamlandı!

Diyarbakırlıların hizmete girmesini merakla beklediği stadın inşaatı hızla ilerliyor. Diyarbakır’da inşası davam eden 33 bin kişilik stadın 2016 – 2017 futbol sezonunun ikinci yarısına yetişeceği öğrenildi.

TOKİ, Diyarbakır'da konut çalışmalarına başladı!

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, TESK ile yapılan görüşmeler sonucu TOKİ tarafından Diyarbakır'da esnaf ve sanatkarlara yönelik konut yapılması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Diyarbakır Stadı, UEFA ve FIFA standartlarına uygun!

Gelecek yıl hizmete girmesi beklenen 33 bin seyirci kapasiteli stat, 126 milyon 632 bin liraya mal olacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir: "Diyarbakır'a yakışan bir stadyum yapılıyor" dedi.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Başvuruların 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede yüzde 15 peşinde kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor.

Diyarbakır'daki emekliler TOKİ Konutlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Diyarbakır'daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

diyarbakır toki stadı ihalesini kim kazandı Haberi

diyarbakır toki stadı ihalesini kim kazandı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Diyarbakır'a yapılacak stadın ihalesi 30 Ocak 2014 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Güneydoğu'nun en büyük statlarından biri olacak Diyarbakır Stadı 240 dönüm arsa üzerine inşa edilecek.


TOKİ Diyarbakır Stadı'nda 666 kişilik protokol tribünü, bin 74 kişilik VİP tribünü, 639 kişilik basın tribünü ve engelli vatandaşlar için 253 koltuk yer alacak. Ayrıca statta  645 kapalı ve bin 207 açık olmak üzere toplamda bin 852 araçlık otopark ile 75 araçlık otobüs parkı bulunacak.


33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın ihalesi TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde saat 14.30'da...