20 / 04 / 2024

Dizayn Kentsel Proje Yapı nerede

Dizayn Kentsel Proje Yapı nerede

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Çınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Güngören, Güven Mahallesi 'nde kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Yılmaz Şanlı ve Onur Şanlı ortaklığında kuruldu.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017...

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BKM Dizayn Teknik Proje Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

BKM Dizayn Teknik Proje Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Bilgen Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beykoz Toya Yapı projesi!

Beykoz Toya Yapı projesi için çalışmalar devam ediyor. Lüks konseptte dizayn edilen proje boğaz manzarasına hakim. 

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Flat 24 Halkalı projesi geliyor!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Flat 24 Halkalı projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Proje bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Yükselen Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi Mehmet Akbalık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydos Country Sinpaş fiyat 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de konumlandırılan Aydos Country projesi 2 etap şeklinde dizayn edildi. Proje Sinpaş GYO imzasına sahip. İşte Aydos Country Sinpaş fiyat 2017...

Dizayn Kentsel Proje Yapı nerede Haberi

Dizayn Kentsel Proje Yapı nerede

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Çınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Güngören, Güven Mahallesi'nde kuruldu.


Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...