29 / 03 / 2024

DKY Dragos fiyatları

DKY Dragos fiyatları

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

Maltepe Nuvo Dragos fiyatları 2018!

E-5, TEM, sahil yolu ve minibüs yolu, metro gibi alternatif ulaşım imkanlarıyla da dikkat çeken Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

DKY Dragos satılık daire!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

DKY Dragos satış ofisi!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Dragos projesi İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede inşa edilecek..

DKY Dragos'ta kesintisiz adalar manzarası!

DKY Dragos'da ön talep toplanıyor. Kartal'da DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alacak.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler DKY fiyatları 2017!

Tuzla Lokum Evler DKY fiyatları 2017 kapsamında daire fiyatları en düşük 290 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 722 daireye yer veriliyor...

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları!

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları en düşük 290 bin TL'den başlıyor. 52 bin 777 metrekare alan üzerinde yükselen projede konutlar hemen teslim ediliyor...

DKY Ada Evleri Kartal güncel fiyatları!

DKY Ada Evleri Kartal güncel fiyatları 414 bin TL'den başlıyor. 2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Kartal DKY Ada konut satış fiyatları!

Kartal DKY Ada konut satış fiyatları minimum 414 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

DKY Ada lansman fiyatları!

DKY Ada lansman fiyatları 414 bin TL'den başlıyor. Dört bloktan oluşan proje DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

DKY Dragos fiyatları Haberi

DKY Dragos fiyatları

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta  DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 

7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DKY Dragos projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Proje İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede konumlandırılacak.

DKY Dragos satılık daire
Kesintisiz adalar manzarasına sahip olacak olan DKY Dragos satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Projede fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. 

DKY Dragos satış ofisi adresi: Kordonboyu Mah. Akdeniz Cad. No:25B Kartal / İstanbul

DKY Dragos iletişim:
Tel: 444 9 359
Web: http://www.dkyinsaat.com/dragos
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com