25 / 04 / 2024

DKY İnşaat kentsel yenileme

DKY İnşaat kentsel yenileme

İbrahim Dumankaya Holding bünyesindeki DKY İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında oluşturduğu ‘ Yeniden İstanbul ’ temasıyla 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri için düğmeye bastı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat, 2023'e kadar 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri!

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri projesinde 140 adet daire yer alıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan DKY Sahil projesi için ön talep toplanıyor...

DKY İnşaat Kartal Sahil projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat kentsel yenileme Haberi

DKY İnşaat kentsel yenileme

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında sektöre yeni bir soluk getirecek büyük bir projelere imza atacak. ‘Yeniden İstanbul’ temasını tanıtan DKY İnşaat, bu doğrultuda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri için düğmeye bastı.


2 MİLYAR 410 MİLYON LİRALIK DEV PROJER


DKY İnşaat İstanbul Yenisahra’da, kentsel dönüşüm kapsamında 238 bin metrekare arazi üzerinde çalışma düzenliyor. 30 bin metrekalerlik ilk etapta 1.500 konut bulunuyor projenin büyüklüğü 900 ise milyon lira.

Göztepe’de bir ofis projesi üzerinde çalışan firma, burada da proje değeri 500 milyon lira olan yatırım ön görüyor. Tuzla Aydınlı ’da 750 konutluk başka bir proje için kolları sıvayan DKY İnşaat, burada da proje değeri 250 milyon lira olan. 2+1, 3+1 ve 4+1...