18 / 04 / 2024

DKY İnşaat Lokum Evler kiralık

DKY İnşaat Lokum Evler kiralık

DKY İnşaat Lokum Evler iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor.

DKY İnşaat Lokum Evler nerede?

Lokum Evler projesi 722 adet konuttan meydana geliyor. DKY Lokum Evler projesi İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat Lokum Evler nerede?

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Lokum Evler DKY İnşaat fiyatlar!

Lokum Evler DKY İnşaat fiyatları 2+1'lerde 440 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları!

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları 2+1'lerde 344 bin 740 TL'den başlıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Lokum Evler projesinde daireler 2017 yılı Temmuz ayında teslim ediliyor...

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Lokum Evler kiralık Haberi

DKY İnşaat Lokum Evler kiralık

DKY İnşaat Lokum Evler Üniversiteler'e 12 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat imzası taşıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan DKY İnşaat Lokum Evler ‘de peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


DKY Tuzla Lokum Evler fiyat listesi

1+1 daireler 180 bin TL ‘den , 

2+1 daireler 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede  7 Haziran’da seçim gününe özel yüzde 4 indirim  fırsatı yer alıyor.DKY İnşaat Lokum Evler iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. 


Lokum Evler ’de seyir terasları, yüzme havuzu, güneşlenme terası, basket sahası, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve fitness alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


DKY Lokum Evler...