29 / 03 / 2024

DKY İnşaat Sahil

DKY İnşaat Sahil

Ali Dumankaya, bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüm projesine başladıklarını, riskli alanları dönüştürüp ülkemiz insanına ve ekonomisine kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

DKY İnşaat Sahil projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

DKY Sahil DKY İnşaat fiyatlar!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Sahil projesinde fiyatlar minimum 1 milyon 927 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2019 yılında teslim edilecek...

DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017!

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesinde daireler Adaları ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017...

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri!

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri projesinde 140 adet daire yer alıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan DKY Sahil projesi için ön talep toplanıyor...

DKY İnşaat Kartal Sahil projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil DKY İnşaat Konutları!

Toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılan projede ön talep süreci devam ediyor. Daire alanlarının 128 metrekareden başlıyor. DKY Sahil DKY İnşaat Konutları 140 adet daireden meydana geliyor.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Sahil Haberi

DKY İnşaat Sahil

Sahil sitesi yıkım töreninde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz. DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri ve site sakinleri ile birlikte ilk adımı attılar.  İstanbul'a değer katmaya devam ettiklerini aktaran Ali Dumankaya, bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüm projesine başladıklarını, riskli alanları dönüştürüp ülkemiz insanına ve ekonomisine kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.  Projenin yapılacağı alan hakkında bilgiler veren Ali Dumankaya, "l987 yılında yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil sitesinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık.  5 bin metrekare arazi üzerinde çok özel bir proje inşa edeceğiz" dedi.  Tüm dairelerin Adalar manzarası görecek şekilde tasarlandığını vurgulayan Ali Dumankaya, projenin...