27 / 04 / 2024

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.



DKY İnşaat Kartal'da 4 proje hayata geçiriyor. Kentsel dönüşüm süreci ve altyapı yatırımları ile dikkat çeken Kartal’da yatırımlar hız kesmiyor. 

 

DKY, bu yıl iki yeni projesini daha hayata geçirdi. DKY, yılın ilk çeyreğinde Kartal’ın denize sıfır en değerli lokasyonunda DKY Sahil’i, üçüncü çeyreğinde ise bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden DKY Ada’yı satışa sundu. 

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bölgeye toplamda 1.5 milyar TL yatırım yaptıklarını belirtti. Dumankaya, projelerinde toplam 1273 konut, 211 ofis ve ticari birim olduğunu dile getirdi.

 

 

Ali Dumankaya, “Biz kentsel dönüşümle sadece binaları yenilemiyoruz. Proje geliştirdiğimiz her yerde öncelikli hedefimiz o bölgenin gelişmesine katkı sağlamak.  Türkiye’de konut üretmek bizim için işin en kolay kısmı. Şehrin içinde şehirden kopmadan ama kendi içerisinde de ayrıcalıklı bir hayatı barındıran,  yaşayan projeler üretiyor, ürettiğimiz her proje ile bölgenin değerine değer katıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri üretmemizin en önemli unsurlarından biri, yaşayan ve geliştirilmeye en uygun olan bölgelerin değerlenmesine katkı sağlayarak, insanların yaşam kalite ve standartlarını yükseltmek. Bu sebeple DKY olarak Kartal bölgesinde konuttan ofise, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. DKY Kartal, DKY Business Kartal, DKY Sahil ve DKY Ada bölgenin ikonu haline gelebilecek önemli dönüşüm projelerinden. Modern mimarisi, konforlu ve ferah yaşam alanlarıyla Kartal’ı geliştiren ve dönüştüren projelere imza atmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

 

Firma "Ekopratik" ödeme sistemi ile şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık hazırlayabiliyor. Sisteme göre DKY müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabiliyor.  Ali Dumankaya, ekopratik ödeme sistemine ek olarak 120 ay vade, 0.99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunduklarını kaydetti.

 

DENİZ VE ADALAR MANZARALI 

 

12 kilometrelik sahil yolunda denize sıfır konumda yer alan DKY Sahil'de 138 daire bulunuyor.  Projelerde 2+1.5 daireden 4+1.5’e kadar 10 ayrı tipte daireler mevcut.  DKY Sahil projesinde +1,5 konseptli dairelerin yanı sıra yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu da yer alıyor. 

 

DKY İnşaat tan Kartal a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

 

Tel: 0216 517 9 517   
Web: http://dkysahil.com 

 

DKY İnşaat tan Kartal a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

 

19 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen DKY Ada 4 blok ile 791 aileye ev sahipliği yapıyor. Projede yeşil alanları, zengin sosyal ve sportif olanakları, çocuklara özel aktivite alanları ve kreş gibi donatılar sağlanıyor. 

 

Telefon: 444 9 359
Web: http://dkyada.com 


Geri Dön