20 / 04 / 2024

dky kartal konut fiyatları 2017

dky kartal konut fiyatları 2017

DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. 220 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen DKY Kartal projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Kartal DKY Ada konut satış fiyatları!

Kartal DKY Ada konut satış fiyatları minimum 414 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

DKY Kartal Projesi satış fiyatları!

DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 220 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede konut, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

DKY Sahil konut teslimleri!

DKY Sahil projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. DKY Sahil konut teslimleri ne zaman?

Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri!

DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. 220 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen DKY Kartal projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

DKY Kartal'da satılık son 2 daire! 587 bin TL'den!

DKY Kartal dairelerin fiyatları 587 bin TL'den başlıyor. Yıl sonunda teslim edilecek olan DKY Kartal'da konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

Kartal DKY Sahil konut fiyatları!

Kartal DKY Sahil konut fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil projesi Haziran 2019 yılında teslim ediliyor...

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı!

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek projede 331 adet konut ve ticari ünitelere yer veriliyor.

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta olan projede 2,5+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

DKY Kartal projesi ulaşım!

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor. DKY Kartal projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim!

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

dky kartal konut fiyatları 2017 Haberi

dky kartal konut fiyatları 2017

22 bin metrekare alan üzerinde yükselen DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'a bağlı Soğanlık'ta inşa ediliyor.  


DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Kartal projesi, 220 milyon TL yatırım bedeline sahip. DKY Kartal Evleri'nde 2+1'den 6+1,5'e kadar daire tiplerine yer veriliyor.


DKY Kartal konut fiyatları 2017!

DKY Kartal projesinde 2+1,5 dairelerin fiyatları 587 bin TL'den başlangıç gösteriyor. DKY Kartal projesi dört blokta toplam 331 konut, ofis ve mağazadan oluşuyor.  


Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri!


Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri bu yılın sonunda yapılacak. DKY Kartal projesinde spor alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanı gibi olanaklar da sunuluyor. 


Adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul   


Telefon: (0216) 517 9 517   

Web: www.dkyinsaat.com 

Gizem...