28 / 03 / 2024

DKY On satış fiyatları

DKY On satış fiyatları

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On’daki homeofisler ekopratik sistemiyle satışa çıkarıldı. 

DKY On Kağıthane kampanyalı ödeme planı!

DKY On Kağıthane kampanyalı ödeme planı kapsamında ödemeler 2017'ye kadar erteleniyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1,5+1 ve 2,5+1 daireler bulunuyor.

DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde!

"DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1,5 ve 2+1,5 daire tipleri bulunuyor.

DKY On ödeme seçenekleri!

DKY On ödeme seçenekleri arasında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje 38 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kağıthane DKY On resimleri!

DKY On Konutları DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 38 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Kağıthane DKY On resimleri...

Kağıthane DKY On daire fiyatları!

Kağıthane DKY On daire fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Ticaret alanı için bin 450 metrekare ayrılan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

DKY On Residence satılık!

DKY On Residence satılık daire fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje 38 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

DKY On Rezidans iletişim!

DKY On Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY On Kağıthane ulaşım!

DKY On Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinde inşa ediliyor. Projenin ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

DKY On Kağıthane fiyat listesi!

DKY On Kağıthane fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat imzası taşıyan proje 220 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY On Evleri!

DKY İnşaat DKY On Evleri İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Daire fiyatları 309 bin TL'den başlangıç gösteren proje konut, ofis ve ticaret alanından oluşuyor.

DKY On satış fiyatları!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek olan proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. DKY On satış fiyatları 309 bin TL 'den başlıyor.

DKY On’da ekopratik dönem!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On’daki homeofisler ekopratik sistemiyle satışa çıkarıldı. 

Beşiktaş, DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı!

Beşiktaş, misafir sporcuları ağırlamak için Avrupa yakasında konaklamaları için DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı.

DKY On Kağıthane fiyat listesi 2017!

İstanbul Kağıthane'de yükselen DKY On Evleri, 592 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. DKY On Kağıthane fiyat listesi 2017...

DKY On Residence'ta 2 bin 500 TL taksitle!

İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On Residence projesinde 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. DKY On Kağıthane'de aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor...

DKY On Deneyim Merkezi'nde projelerin nasıl finanse edilebileceği anlatılacak!

‘DKY ON’ projelerine fon arayan girişimciler için ilham verici bir etkinlik düzenliyor. DKY On deneyim merkezinde bu hafta, ‘kitlesel fonlama platformu Fongogo’, girişimcilere projelerini nasıl finanse edebileceklerini aktaracak.

Kağıthane DKY On Rezidans satış fiyatları!

Kağıthane DKY On Rezidans satış fiyatları 526 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. 200 milyon TL yatırımla yükselen DKY On Rezidans projesinde dairelerin teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Kartal DKY Ada satış fiyatları!

Kartal DKY Ada satış fiyatları peşin alımlarda 350 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 2+1'den 3,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje DKY İnşaat imzası taşıyor.

Esentepe DKY Ada satılık!

Esentepe DKY Ada satılık dairelerin fiyatları peşin alımlarda 350 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi!

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirtiliyor. 4 blok halinde inşa edilecek projede 740 adet daire yer alıyor.

DKY On Kağıthane kampanyalı ödeme planı!

DKY On Kağıthane kampanyalı ödeme planı kapsamında ödemeler 2017'ye kadar erteleniyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1,5+1 ve 2,5+1 daireler bulunuyor.

DKY On Deneyim'de sanal gerçeklik teknolojisi tanıtılacak!

Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat’ın İstanbul Levent’te bulunan DKY On Deneyim merkezinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle tanıtacak. Sanal gerçeklik VR gözlüğünü deneme şansını bulacaklar.

DKY On Rezidans Kağıthane satılık!

DKY On Rezidans Kağıthane satılık konut alanları 58 metrekareden başlıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapıldığı proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On satış fiyatları Haberi

DKY On satış fiyatları

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On’daki homeofisler ekopratik sistemiyle satışa sunuldu. 200 milyon TL'lik yatırım değeri ile yükselen DKY On projesinde satışların yüzde 75'i tamamlandı. 

'Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti' ile hayata geçirilen DKY On projesinde , 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve home ofisler yer alıyor. 

Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olan DKY On projesinde, 4 bin 750 metrekare home ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, DKY On'u şehir konseptiyle hayata geçirdiklerini vurgulayan  Ali Dumankaya, 'Ekopratik' ödeme sistemiyle home ofislerin satışına başladıklarını belirterek, şunları söyledi: "DKY On, şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi de sunuyor....