19 / 04 / 2024

DKY On ulaşım bilgileri

DKY On ulaşım bilgileri

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen DKY On Rezidans 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki DKY On Evleri ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat DKY On satılık!

DKY İnşaat DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek proje 2 Eylül'de basına tanıtılacak.

DKY On Evleri satılık!

DKY On Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Ön talep süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek.

DKY On lansman fiyatları!

DKY On lansman fiyatları belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek proje 205 adet konut, ticari alan ve ofislerden meydana geliyor.

DKY On Rezidans iletişim!

DKY On Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi!

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi 586 bin TL'den başlıyor. DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane DKY On güncel ödeme kampanyası!

DKY On Kağıthane projesinde 80 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

DKY On Kağıthane ev fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede aylık 2 bin 550 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

DKY On Kağıthane ödeme seçenekleri!

Toplam 200 milyon TL yatırım bedeline sahip DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 485 bin TL'den başlıyor. İşte DKY On Kağıthane ödeme seçenekleri...

DKY On Kağıthane Projesi teslimler!

DKY On Kağıthane Projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

DKY On Kağıthane güncel konut fiyatları!

1+1,5'dan 2+1,5'a kadar konut seçeneklerinin bulunduğu DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede güncel fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane DKY On fiyat 2017!

Toplam 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen DKY On projesi 206 daire, ofis, otel ve dükkanlardan meydana geliyor. İşte Kağıthane DKY On fiyat 2017...

Kağıthane DKY ON fiyat listesi 2016!

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane DKY ON projesi 206 adet konut, otel, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Kağıthane DKY ON fiyat listesi 2016!

Kağıthane DKY On ulaşım!

Kağıthane DKY On ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 411 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı!

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında banka kredisi taksitleri teslimden sonra ödeniyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede 1,5+1 ve 2,5+1 daireler bulunuyor.

DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde!

"DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1,5 ve 2+1,5 daire tipleri bulunuyor.

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi!

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip projede konut, ofis, ticari alanlar ve otel bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On ulaşım bilgileri Haberi

DKY On ulaşım bilgileri

"DKY On Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Dairelerin 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildiği proje DKY İnşaat imzası ile yükseliyor. 


DKY On Konutları İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin alanları minimum 58 metrekare, maksimum 86 metrekare olarak tasarlandı. 


Ofis alanı 4 bin 750 metrekare, ticaret alanı ise bin 450 metrekareden oluşan Kağıthane DKY On'da 206 adet konut, otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. 


DKY İnşaat DKY On'da müzik, sinema, eğlenme alanları, kütüphane, kişisel çalışma alanları, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği DKY On Kağıthane 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede konut fiyatları...