20 / 04 / 2024

doğa demir çelik fabrikası

doğa demir çelik fabrikası

Erbil'e 200 milyon dolarlık demir çelik yatırımını tamamladı, iki 'ağır sanayi' yatırımı daha geliyor. Antalya' da mermer tesisi aldı. Burdur'da bir ocak daha almak üzere...

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bayrampaşa’da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Kuzeyn İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyn İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kaan Kınık tarafından kuruldu. 

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

doğa demir çelik fabrikası Haberi

doğa demir çelik fabrikası

Erbil'e 200 milyon dolarlık demir çelik yatırımını tamamladı, iki 'ağır sanayi' yatırımı daha geliyor. Antalya'da mermer tesisi aldı. Burdur'da bir ocak daha almak üzere. Altın, krom ve demir cevheri madenciliği yapacak. Yunanistan'da et tesisi aldı, bir yenisini Kırklareli'nde kuruyor, Çatalca çiftliğinde peynir üretimine başlıyor... 


Bir hastane aldı, zincire dönüştürmek için yeni satın almalara bakıyor. Yurtdışında hastaneler açacak. Kuzey Irak üzerinde duruyor, BES hariç sigortada bütün branşlarda hizmet veren bir şirket kurdu, Urfa'da Hotel El Ruha'ya ortak oldu, Yine Urfa'da bir çırçır fabrikası satın aldı, Telekom işine giriyor... 


İstanbul'da bitmiş iki GM projesinin satışı işini aldı. İzmir Mavişehir'de 100 milyon dolarlık yatırımla açık AVM yapacak. İstanbul'da konut projeleri geliştirecek, Doğa Kolejlerini yurtdışına açıyor, Nişantaşı Üniversitesi'ne ortak oldu. Biruni Üniversitesi'ni kuruyor. Doğa Üniversitesi...