20 / 04 / 2024

doğalgaz faturası nasıl düşürülür

doğalgaz faturası nasıl düşürülür

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Komşunuzdan daha fazla doğalgaz faturası ödemenizin 7 nedeni!

Doğalgaz faturaları posta kutunuza geldiğinde siz de gözü komşunun faturasına takılanlardan mısınız? Termo Teknik yetkilileri farklı doğalgaz faturalarının nedenlerini sizin için anlattı.

Isınma bedeli nasıl düşürülür?

XPS Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, “Vatandaş halen kalorifer radyatörlerini kapatarak tasarruf yapabileceğini düşünüyor, ancak maalesef yanılıyor” şeklinde konuştu.

Doğalgaz faturası nasıl az gelir?

Kışın yaşam alanlarında sıcaklığın sağlanması ve korunması aynı zamanda da çok yüksek olmayan doğalgaz faturalarının gelmemesi için bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz faturası nasıl az gelir?

Yalıtımlı binalar yüzde 25 tasarruf sağlıyor!

Aksa Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, doğalgaz kullanımında tasarruf edilebilecek yöntemleri anlattı.Başaran, "Binaların yalıtımı olduğu sürece yüzde 25 civarında tasarruf ettiği kanıtlandı. " dedi.

Yalıtım sayesinde doğalgaz faturaları yüzde 60 azalıyor!

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte doğalgaz kullanımları da başlıyor. İç ortam sıcaklığını uzun süre muhafaza eden ve içten dışa ısı geçişini engelleyen yalıtım, enerji verimliliğine katkı sağlarken doğalgaz faturalarını da düşürüyor.

Doğalgaz faturanızı düşürmek mümkün!

Havaların iyice soğumaya ve kombilerin tam gaz çalışmaya başladığı bu günlerde doğalgaz faturası da akıllarda soru işareti uyandırıyor. Doğalgaz faturanızı düşürmek mümkün. İşte İgdaş tarafından hazırlanan video...

ÇATIDER’den ısınma faturalarını yarı yarıya düşürecek uyarı!

Soğuk kış aylarıyla birlikte tüketicilerin en önemli gider kalemlerinden biri yine ısınma faturaları olacak. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve bina yalıtımının ısınma giderlerini yüzde 50’ye varan oranlarda azalttığını belirtti.

Doğalgaz faturasını düşürmenin 10 yolu!

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, tasarruf çözümlerini gerçek ölçüm verilerine dayandırmanın gelişi güzel çözümlere yönelmekten çok daha etkili olduğunu söyledi. İşte Doğalgaz faturasını düşürmenin 10 yolu...

Doğalgaz faturasını düşürmenin yolları!

Kış ayı geldi çattı... Vatandaşın cebini en çok düşündüren şeylerden biri doğalgaz faturası. Peki ya doğalgaz faturanızı nasıl düşürebilirsiniz? İşte doğalgaz faturasını düşürmenin yolları!

Bakanlık doğalgaz faturasını yüzde 70 düşüren formülü verdi!

Enerji Bakanlığı’nın ısı ve yalıtım raporu faturada tasarrufun yollarını sıralıyor. Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün ‘ısıtma ve yalıtım’ raporuna göre, ısınmaya yılda 1.500 lira harcayan bir ailenin faturası yalıtımla 500 liraya kadar düşebiliyor.

İGDAŞ açıkladı! Doğlagaz faturası ödemeleri ile ilgili kolaylık...

Doğalgaz aboneleri, doğalgaz faturası ödeyen herkesi ilgilendiren yeni bir haber geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

doğalgaz faturası nasıl düşürülür Haberi

doğalgaz faturası nasıl düşürülür

Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada binalarda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin israf edilmemesi için standartlara uygun olarak ısı yalıtımı yapılmasının şart olduğunu dile getiren İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Başkanı Emrullah Eruslu, şöyle konuştu: “Ülkemizde yalıtım ile ilgili yasal düzenlemeler henüz gelişmiş ülkeler seviyesinde değil. Yürürlükteki mevzuatlarımızla halen 2008 yılında tanımlamdığımız enerji limitlerini kullanıyoruz. Biz 2008’den bu yana  enerji verimliliği anlamında yerimizde sayarken gelişmiş  ülkeler birçok adım attı. Bu ülkelerde 2019 yılından bu yana yeni kamu binalarının tümü neredeyse sıfır enerjili olarak üretiliyor. 2020 yılının başından itibaren ise tüm yeni binalar neredeyse sıfır enerjili olarak yapılıyor. Yeni binalar ülkelerce tanımlanan bu limitler dahilinde yapılmak zorunda. 

Gelişmiş ülkelele aramızda ne kadar fark var?

Gelişmiş ülkelerde tanımlanmış...