18 / 04 / 2024

doğalgaz fiyat artışı olacak mı

doğalgaz fiyat artışı olacak mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, " Doğalgazda fiyat artışı beklememeliyiz, şubat ve mart aylarında fiyat mekanizması aynı olacak " dedi.

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

doğalgaz fiyat artışı olacak mı Haberi

doğalgaz fiyat artışı olacak mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Doğalgazda fiyat artışı beklememeliyiz, şubat ve mart aylarında fiyat mekanizması aynı olacak " dedi.


Yıldız, "Doğalgaz fiyatları için Rusya ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yüzde 10,25'lik indirim konusunda anlaştık"...