25 / 04 / 2024

Doğalgaz fiyatları kasım 2014

Doğalgaz fiyatları kasım 2014

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaza yansımasının kaçınılmaz olduğunu ve fiyatlarda bir iyileşme beklediklerini belirtti. Denizli'de doğalgaz temel atma törenine katılan Zeybekci konu ile ilgili konuştu...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz fiyatları kasım 2014 Haberi

Doğalgaz fiyatları kasım 2014


Ekonomi Bakanı Zeybekci, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaz fiyatlarına da yansıyacağını ifade etti.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaza yansımasının kaçınılmaz olduğunu ve fiyatlarda bir iyileşme beklediklerini belirtti. 


Denizli'de doğalgaz temel atma törenine katılan Zeybekci, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Putin'in Türkiye ziyaretine değinen Bakan, ziyaretin gündem maddeleri arasında doğalgazın da yer aldığını, Türkiye'ye doğalgaz temininde Rusya'nın ağırlığının artmasıyla bir fiyat avantajının oluşabileceğini bildirdi. 


Petrol fiyatlarındaki düşüşün zaman içerisinde doğalgaz fiyatlarına yansımasının olacağını ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu: 


"Önümüzdeki dönemde petrol fiyatlarındaki bu seviyenin korunacağı, önümüzdeki yıl da devam edeceği yönünde beklentimiz var. Bunun doğalgaza yansıması da kaçınılmaz. Onun için bir iyileşme olması beklentiler dahilinde. 


Bunun ocaktan itibaren de oluşması muhtemel. Rusya Devlet Başkanı Putin geldiğinde bu gündem maddeleri içinde var. Zaten ben evvelsi gün oradaydım,...