29 / 03 / 2024

Doğan Duru kirası

Doğan Duru kirası

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Aydın Doğan'dan satılık arsalar!

Aydın Doğan Ticaret, 1974 yılında Pendik'e 8 dakika mesafede yer alan arsaları 3 bin 900 liradan satışa çıkarmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1974 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 3.900 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında Aydın Doğan Ticaret, evim yok diye düşünenlere 3 bin 900 liraya arsa satıyormuş. Pendik'e 8 dakika mesafede olan arsaları 3 bin 900 liraya satın alınabilirmiş.

Doğan Enerji ve Aytemiz ortak oluyor!

Doğan Holding bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları ile Aytemiz Akaryakıt Dağıtım arasında, Aytemiz Akaryakıt paylarının alımına yönelik ortaklık görüşmelerine başlandığını duyurdu..

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Doğan Duru kirası Haberi

Doğan Duru kirası

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Duru, Twitter hesabından ‘kademeli normalleşme’ kapsamında müzisyen ve sahne emekçilerinin önemsenmediğini dile getirdi. Duru, bu durumun normalleştirilmemesi gerektiğine dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“İSYAN ETME NOKTASINDAYIZ, EDELİM”

“İki gitarımı sattım, kiramı ödedim. Müzisyenlere yardım, destek için enstrümanları satma konusunu üzüntüyle karşılıyorum. Destek, yardım vs gibi şeyler yerine sesimizi yükseltmeli sahnelerimize kavuşmalıyız. Bu konuyu normalleştirmeyelim.

Kimsenin kahramanlığının yeterli olmayacağı bir konu bu. Sahte kahramanların pelerinine vantilatör tutmayın. Bizim işimiz sahnede olmak. Başka bir çözüm yok. Amacımız destek yaratmak değil sahneye çıkmak için şartları zorlamak olmalı.”

İsveç'in eski belediye...