25 / 04 / 2024

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu.

Ögem Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ögem Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Öge tarafından kuruldu.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Cankurt Uyanık tarafından kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu. 


Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,endüstri tesisleri,santraller trafo merkezleri,telefon telgraf,enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekomünikasyon tesislerinin inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak, satmak, kendi  hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ,proje ,tesisat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, Prefabrike inşaat ve meskenler, iş hanları, fabrikalar, alt...