19 / 04 / 2024

Doğukan Tufan şarkısı

Doğukan Tufan şarkısı

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

ŞOK’ta Sinbo yağsız fritöz 1.599 TL’ye, salamura siyah zeytin 39 TL’ye, Raid sineksavar 48,75 TL’ye düştü!

ŞOK’tan çok sevindirecek indirim kampanyası geldi. Bu doğrultuda, Sinbo yağsız fritöz 1.599 TL’ye, salamura siyah zeytin 39 TL’ye, Raid sineksavar 48,75 TL’ye düştü. İşte 28 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi..

Mayıs enflasyonu sonrasında emekli ve memur zamları değişti. İşte son rakamlar!

Hükümetin doğal gazı mayıs ayında ücretsiz yapması nedeniyle enflasyon düşük çıkınca beklenen zamlı maaşlar da azaldı. Yeni hesaplamaya göre emekliler ve memurlar ne kadar aylık alacak? Hemen tıklayın.

Korkmaz blender setinde efsane indirim! Acele edin yüzde 33 indirimi kaçırmayın! 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti, geniş doğrama kapasitesi ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik aparatları ile mutfakta en büyük yardımcınız olur.  Peki, Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti ne kadar?

ASUS yanlışlıkla ZenFone 10'un fiyatını sızdırdı

Bu yılki Zenfone 10, selefine ayak uydurmayı umuyor. ASUS hayranları için ufukta bazı iyi haberler olabilir. Bunun nedeni, Zenfone 10'un fiyatlarının doğrudan ASUS'tan sızdırılmış olması ve beklenenden daha ucuz olabilmesidir.

POMEM girişlerinde sürpriz değişiklik! Her şey sil baştan değişti!

Edinilen bilgilere göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) girişlerinde değişikliğe gidildi. Şark sürelerinde değişiklikler yapılması dahil pek çok düzenleme, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Polis adayları yeni gelişmelerin ne olduğunu sorguluyor.

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda 29 Mayıs’a kadar e-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapılabilecek. Yarısı Bizden, ilk olarak İstanbul’da başlatılacak ve daha sonra 7 bölgeye de yayılacak. Başvuru kapsamında herhangi bir ücret ödenmeyecek.

Depremden sonra kaç bebek doğdu? Sağlık Bakanı Koca açıkladı!

Deprem felaketinin ardından geçen 7 günde ortaya çok şaşırtan rakamlar çıktı. 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ‘yüzyılın felaketi’nde şu ana kadar 24 bin 617 kişi hayatını kaybederken, depremin ardından doğan bebek sayısı da açıklandı.

1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği! Sırtınızdaki dev bir yükten kurtulacaksınız! Hemen başvurun!

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile doğalgaz faturasının yükselmesi vatandaşları zor durumlara sokabiliyor. Bunun üzerine Aile Bakanlığı'ndan 1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği sunuluyor.

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

Doğukan Tufan şarkısı Haberi

Doğukan Tufan şarkısı

Mimar Doğukan Tufan, müzik dünyasından boy gösterecek. Genç şarkıcı ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıkardı.


Mimar müzisyen Tufan, "Şarkılarımı yaşayarak ve hissederek yapıyorum. Ben insanlar biriktirip hikayesi olan şarkılar yazıyorum. Kim kendi hikayesini dinlemek istemez ki? O nedenle yaptığım müziğe inanıyorum ve müzik sektöründe yer almak istiyorum" dedi.


Farklı bir seneryosu olan  'Yaz Kenara' şarkısının klibi Mayıs ayında...