26 / 04 / 2024

Doğusan Boru açıklama

Doğusan Boru açıklama

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada aylık bildirimini yayınladı. Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

2024 asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili uzman isimden açıklama geldi! İşte 2024 zamlı maaş hesaplaması!

2023 yılının sonların doğru yaklaşırken, asgari ücret, vatandaşların gündemine yerleşti. Öte yandan milyonlarca emekli de zamlı maaşlarını bekliyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz zamlı maaşlarla ilgili açıklama yaptı. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Dolar için flaş açıklama. 14 Mayıs'tan sonra dolar bu kadar olacak

Dolara yatırım yapan vatandaşlar seçimden sonra doların hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Dev yatırım bankası tarafından 14 Mayıs'tan sonra doların geleceği durum hakkında açıklama yapıldı.

EPDK’dan yeni açıklama! Faturalarınızı kontrol edin! Artık faturalar böyle gelecek!

EPDK’dan yeni bir açıklama geldi. Doğalgaz indiriminin kapsamı belirlendi. Faturanızı kontrol edebilirsiniz. İşte detaylar...

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

SGK’dan bayram öncesi flaş açıklama! EYT’den emekli olamayanların hesabına para yatacak!

EYT’den emekli olamayan vatandaşlara prim iadesi yapılacak. EYT dışında kalan vatandaşlar için SGK’dan açıklama geldi. Emekli olamayan vatandaşlara toplu prim iadesi imkanı doğdu.

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Garanti Bankası doğalgaz faturasında yüzde 20 oranında kampanya imzalama kararı aldı. İşte detaylar...

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi! Herkes acilen bakmalı

Türkiye'de cep yakan faturalar arasında yer alan Doğalgaz faturasıyla ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Dönmez destek miktarlarını artıracaklarını söyledi.

BOTAŞ’dan flaş açıklama! Doğal gaz iddialarına cevap gecikmedi!

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında  "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

Doğusan Boru açıklama Haberi

Doğusan Boru açıklama



Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret  A.Ş.'nin 01 .04.2014-30.04.2014  dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.


Detaylı bilgi için