25 / 04 / 2024

Doğuşlar Yapı İnşaat adres

Doğuşlar Yapı İnşaat adres

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyanim Doğuş Akın tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Unek Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unek Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Suat Uğurlu ve Uğur Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Fokas Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fokas Yapı İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de Doğuş İzgi tarafından kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat adres Haberi

Doğuşlar Yapı İnşaat adres

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.


Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-YAPI İNŞAAT  1-Şirket her türlü inşaat  ve  nalburiye malzemesi alımını,satımını pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket  her türlü inşaat yapımında araştırma,geliştirme,fizibilite,ekonomik etütler ve teknik müşavirlik ve mühendislik hizmetleri vermek,organizasyon ve kontrollük hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 3-Şirket yur tiçinde ve yurt dışında özel veya kamuya ait  her türlü yapı,konut,toplu konut fabrika ve fabrika binaları sanayi tesisleri , yol, baraj, okul, hastane, kampüs, ibadet yerleri,otel,motel,islah içme suyu kanalizasyon, kara yolları,köprüler,kanallar,hava limanları,telefon tesisleri.yer altı ve yer üstü telekominikasyon...