27 / 04 / 2024

dolar 29 Mayıs 2022

dolar 29 Mayıs 2022

24 Eylül 2021 tarihinde 8.76 TL’den işlem gören dolar, 20 Aralık'ta 18.36 TL’ye, geçtiğimiz hafta ise 16.50 lira sınırına kadar geldi. Peki dolardaki yükseliş devam edecek mi? Dolar yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Dolar yeni güne rekorla başladı! Bugün dolar alış fiyatı ne kadar? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 31 Mayıs Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

Dolar yükseldi mi? Bugün euro kaç TL oldu? İşte 30 Mayıs Salı dolar alış ve satış fiyatındaki son durum!

Dolar 30 Mayıs Salı günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 30 Mayıs Salı dolar kuru…

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Benzine zam yolu gözüktü! İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta yeni zam olacak mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Seçim sonrası gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum ne? 29 Mayıs Pazartesi 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.257,87 liradan satılıyor. 29 Mayıs 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Mayıs altın fiyatları!

Seçimden sonra dolar ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? İşte 29 Mayıs Pazartesi dolar, euro alış ve satış fiyatları!

Dolar 29 Mayıs Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 29 Mayıs Pazartesi dolar kuru…

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 77,35 dolara kadar yükseldikten sonra günü 76,98 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise brent partrolün varil fiyatı yükseldi. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı.

dolar 29 Mayıs 2022 Haberi

dolar 29 Mayıs 2022

Kur Korumalı Mevduat ürününün etkisiyle yılbaşından bu günde  bantta hareket eden dolar tekrar yükselişe geçti. Dolarda 5 Mayıs tarihinden beri yaşanan yükseliş yüzde 10'u geçti. Milyonlarca yatırımcı dolardaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor ve son durumu araştırıyor. 

24 Eylül 2021 tarihinde 8.76 TL’den işlem gören dolar, 20 Aralık'ta 18.36 TL’ye yükseldi. Elinde Türk Lirası tutanların büyük kısmının dövize yönelme çabasının önüne geçmek için Kur Korumalı Mevduat (KKM) ürünü hayata geçirildi. Bunun ardından dolar tarihi zirvesinden hızla geri çekildi ve bu ayın ilk günlerine kadar 13.15- 14.90 TL seviyesinde oldu. Fakat Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren dolar yönünü tekrar yukarıya çevirdi ve geçtiğimiz hafta 16.50 lira sınırına kadar geldi. 

Peki dolardaki yükseliş devam edecek mi? Dolar yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

DOLARDA...