16 / 04 / 2024

dolar bu hafta ne kazandırdı

dolar bu hafta ne kazandırdı

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 6,57 değer kaybetti, altının gram satış fiyatı yüzde 3,89, dolar/TL yüzde 5,21, avro/TL yüzde 3,95 değer kazandı.

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Merkez Bankası rezervleri bu hafta 1 milyar 615 milyon dolar arttı!

Merkez Bankası'nın haftalık rezervleri belli oldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, bu hafta bir önceki haftaya göre 1 milyar 615 milyon dolar artışla 124 milyar 498 milyon dolara yükseldi.

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı!

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı! 

Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsada son gelişmeler

Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyen vatandaşlar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merakla sorguluyor. Peki, bu hafta kimler kazandı, kimler kaybetti? İşte detaylar...

Altın ve dolar rolleri değiştirdi! Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran dolar oldu!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve borsa kaybettirirken dolar yatırımcısına kazandırdı. Seçim sonrasında gram altın 1,246 liraya gerilerken dolar yüzde 1,04  değer kazanarak 19,79 TL oldu. 

Altın, borsa, dolar, euro… Bu hafta en çok hangisi kazandırdı?

Borsa, altın, dolar, euro… Bu hafta parasını nereye yatıran kazandı? Borsada en fazla kazandıran hangi hisse oldu? İşte 6 Mart haftasında en çok kazandıran yatırım araçları…

dolar bu hafta ne kazandırdı Haberi

dolar bu hafta ne kazandırdı

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 6,57 değer kaybetti, altının gram satış fiyatı yüzde 3,89, dolar/TL yüzde 5,21, avro/TL yüzde 3,95 değer kazandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BIST 100 endeksi, en düşük 1.095,72, en yüksek 1.183,61 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 6,57 azalarak 1.112,37 puandan tamamladı.

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 3,89 kazanımla 507,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 3,86 artışla 3.362,00 liraya yükseldi. Geçen hafta 808,00 lira olan çeyrek altının satış fiyatı ise 821,00 liraya çıktı.

Bu hafta ABD doları yüzde 5,21 değer kazanarak 8,3790 liraya, avro da yüzde 3,95 artarak 9,7920 liraya yükseldi.

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,37, bireysel emeklilik...